Direct naar de contentDirect naar de footer

Tips & ideeën

 • Voorschoten

  Voorschoten

  Hotel De Gouden Leeuw is sinds 1862 gevestigd in Voorschoten, het hotel waar het allemaal voor Van der Valk begon. We vertellen u graag over al het moois wat dit dorp te bieden heeft.

  Lees meer
 • Steden in de buurt

  Steden in de buurt

  Het hotel is gunstig gelegen voor een dagje Amsterdam, Leiden of Den Haag. Ook de historische binnenstad van Delft is binnen handbereik. Nog dichterbij wat doen? Wat dacht u van een bezoek aan Wassenaar?

  Lees meer
 • Westfield Mall of the Netherlands

  Westfield Mall of the Netherlands

  Deze unieke hotspot biedt 280 plekken om te shoppen, eten en te drinken. U kunt hier ook naar de bioscoop, spa, bowling en meer!

  Lees meer
 • Zee en strand

  Zee en strand

  Voorschoten is een prachtige startplaats om de stranden van de Zuid-Hollandse kust te verkennen. Wassenaar, Katwijk, Noordwijk en Scheveningen zijn snel te bereiken, zowel op de fiets als met de auto of het openbaar vervoer.

  Lees meer
 • Fietsen en Wandelen

  Fietsen en Wandelen

  Het hotel is gelegen in het Duin Horst en Weide gebied waar u volop kunt genieten van de natuur door middel van fiets en wandelpaden. Als Toeristisch Overstappunt zijn wij hét startpunt voor uw wandel- of fietstocht.

  Lees meer
 • Attracties en uitjes

  Attracties en uitjes

  Op zeer korte afstand van het hotel vindt u een gevarieerd aanbod van attractieparken. De Bollenstreek biedt een uitgebreid scala aan bloemenvelden en bloemkwekerijen met het pronkstuk "de Keukenhof". Hiernaast is er voor kinderen en de sportliefhebbers veel actie met onder andere Duinrell, Madurodam, Space Expo, Tikibad en Snowworld Zoetermeer.

  Lees meer
Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen gemaakt? U kunt via onze website direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio.

Plan uw activiteit