Direct naar de contentDirect naar de footer

Westfield Mall of the Netherlands

Dé lifestyle experience van Nederland...

... op slechts 5km van het hotel.

Sinds maart 2021 is Westfield Mall of the Netherlands geopend op nog geen 10 minuten rijden vanaf ons hotel. Hier is het mogelijk om een heerlijke middag te shoppen of te genieten van een gezellig avondje uit. In deze mall ervaart u internationale allure met een Hollandse twist. Ook voor de nieuwste trends of het ontdekken van culinaire werelden bent u hier aan goede adres. Westfield Mall of the Netherlands is voor iedereen, ook u zult zich er thuis voelen.

Bezoek de officiële website
Dé toeristische trekpleister

Dé toeristische trekpleister

Een perfect dagje uit? In Westfield Mall of the Netherlands kunt u hier zelf vorm aan geven. Hier heeft u de keuze uit 280 verschillende plekken om te winkelen, te eten & drinken en uzelf oneindig te vermaken. De deuren van de allermooiste flagship stores zijn geopend voor u. Wandel door de gezellige food market. Ontmoet elkaar in een van de vele restaurants of bars. Ga naar de spa, bioscoop of het selfiemuseum. Regelmatig zijn er proeverijen, workshops en liveconcerten. Of kijk op uw gemak rond en ontdek alle mogelijkheden die u hier kunt beleven.

Shoppen 2.0

Shoppen 2.0

Er is geen winkelstraat of webshop die de wereld van Westfield kan evenaren. Of u nu komt voor de heerlijkste delicatessen, mooiste gadgets, nieuwste mode of uw dagelijkse boodschappen: genieten staat voorop in deze mall. Achter elke deur schuilt en unieke ervaring, u wordt op handen gedragen door het personeel en u heeft alle ruimte om zonder stress te winkelen.

Ontdek Fresh!

Ontdek Fresh!

Zoekt u de beste kaas van Nederland, verassende wijnen, de meest verse olijven of kwalitatief het beste vlees of vis? Breng dan zeker een bezoek aan Fresh! Dé indoor food market van deze mall. U kunt gelijk even meekijken als er een proeverij of kookles georganiseerd wordt. U bent van harte welkom!

Vernieuwende buurt The Gallery

Vernieuwende buurt The Gallery

Binnen de mall is er het eigenzinnige buurtje genaamd The Gallery. Dit is de plek waar tussen de barbershop en de boetiekjes een pop up van een onontdekte fashion designer kan verschijnen. Hier kunt u uw nieuwe favoriete merk ontdekken op het gebied van fashion, home en beauty. Sla een bezoekje aan The Gallery niet over indien u Westfield bezoekt!

Nagenieten op de hotelkamer

Nagenieten op de hotelkamer

Kom na deze unieke ervaring tot rust in ons hotel. Hotel De Gouden Leeuw ligt op slechts 5km afstand van Westfield Mall of the Netherlands. Met de auto bent u in ± 7 minuten op ons gratis parkeerterrein. De bus stopt zowel bij de Westfield Mall als bij het hotel voor deur.