Direct naar de contentDirect naar de footer
Restaurant De Kleine Leeuw
Restaurant De Kleine Leeuw

Culinair genieten

In Valk restaurant De Kleine Leeuw geniet u de gehele dag van heerlijke gerechten. Het (rookvrije) terras biedt zicht op de weilanden met o.a. geiten, schapen en kippen.

Menukaarten

Menukaarten

Op onze menukaart vindt u de echte Valk-klassiekers, bereid met de meest verse producten.

Bekijk onze menukaarten
Tante Tokkie

Tante Tokkie

In dit pannenkoekenrestaurant heeft u keuze uit ruim 40 pannenkoeken. Maak een keuze uit de traditionele pannenkoeken of kies voor één van de verrassende wereldse pannenkoeken. Liever een broodje of een Valk-klassieker? Ook dat wordt aangeboden!

Meer informatie
Gevogelte van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Proeflokaal Mimi

Proeflokaal Mimi

Mimi is hét food & lifestyle restaurant waarbij u kennis maakt met een tal nieuwe producten, verwerkt vanuit de Versmarkt. Ook leuk: alles is in Mimi te koop, zoals het meubilair, het servies en de schoenen van de bediening.

Meer informatie
Een nieuwe toekomst

Een nieuwe toekomst

Hotel De Gouden Leeuw heeft de deuren van het hoofdgebouw gesloten. We verwachten komend voorjaar te kunnen starten met de bouw, die enkele jaren in beslag neemt. In Restaurant De Kleine Leeuw wordt géén zondagsbrunch en Live Cooking aangeboden.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
1883 beoordelingen
Alle beoordelingen
Paasbrunch. Buffet was zeer uitgebreid, zeer veel keus. En goede smaken en kwaliteit
Hotel De Gouden Leeuw Evelien 

Vis, salades, vlees, vega, dessert. Alles was zeer goed. sfeer en bediening top.