Direct naar de contentDirect naar de footer

Tijdelijk gesloten

Ons hotel is getroffen door een brand in de nacht van 15 op 16 juli 2021. Hierdoor zijn het hotel en restaurant tijdelijk gesloten. Klik hier voor meer informatie.

Ondanks dat het hotel gesloten is, is er op landgoed Valkenhorst nog wel van alles te beleven:

Valkaccount aanmaken
5Loyalty Korting
&
  • Een gratis kopje koffie
  • Geen reserveringskosten
  • Kosteloos annuleren op de dag van aankomst tot 12.00 uur. met uitzondering van non-refundable en earlybird tarieven
  • Gratis gebruik zwembad in Ivy Boutique Wellness
Waar het allemaal begon

Waar het allemaal begon

Hotel De Gouden Leeuw is het eerste hotel van het Van der Valk imperium. Toen Martinus van der Valk ruim 150 jaar geleden Boerderij De Gouden Leeuw kocht, kon hij niet vermoeden dat dit zou uitgroeien tot het familiebedrijf zoals wij deze nu kennen. Lees hier meer over de geschiedenis!

Lees meer
Tante Tokkie

Tante Tokkie

Sinds mei 2020 is onze nieuwste aanwinst Tante Tokkie geopend. Dit volledig nieuw gebouwde pand, bestaande uit een pannenkoekenrestaurant, een ijssalon en natuurboerderij, is toegankelijk voor hotelgasten maar ook voor gasten uit de omgeving.

Lees meer
Maak kennis met proeflokaal Mimi

Maak kennis met proeflokaal Mimi

Op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw vindt u Mimi. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt.

Lees meer
Valk Versmarkt

Valk Versmarkt

De Valk Versmarkt bevindt zich op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw. Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart ophalen bij de diverse afdelingen met verse producten en vele wijnen. Laat u inspireren tot het zelf bereiden van de heerlijkste maaltijden of kom proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi.

Lees meer
Zoekt u een leuk cadeau?

Zoekt u een leuk cadeau?

Met de Cadeaucard geeft u iemand een romantische, ontspannende of fijne beleving cadeau. Deze cadeaucard is geldig in alle Van der Valk locaties.

Meer informatie
  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Blijf op de hoogte van exclusieve deals en 72 uursacties
  • Ontvang tips voor scherp geprijsde weekendjes weg

Ontvang de Valk Exclusief Nieuwsbrief!