Direct naar de contentDirect naar de footer
Valk Versmarkt

Op het terrein van Hotel De Gouden Leeuw bevindt zich de Valk Versmarkt. Een mooie verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling.

Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart hier ophalen. Leuk om te bezoeken tijdens uw verblijf; keer huiswaarts met heerlijke verse producten.

Bezoek ValkVersmarkt.nl
Vis

Vis

Voor verse vis bent u bij Valk Versmarkt aan het juiste adres. Hier wordt namelijk dagelijks vers vis afgeleverd vanuit onze eigen visgroothandel Van der Valk Vis in IJmuiden. Ook biedt de Versmarkt een breed assortiment aan gebakken vis, zoals kibbeling, scholfilet, gamba's en visfrietjes.

Meer informatie
Vlees

Vlees

In Leiderdorp bevindt zich Boerderij Van der Valk. Hier houden wij circa 250 koeien, 160 kalveren en 250 schapen. Pas voor de slacht worden de dieren uit handen gegeven, waardoor kwaliteit gegarandeerd kan worden. Ook houden wij zelf bij De Gouden Leeuw varkens en ramlammen voor het vlees. De kippen geven elke dag een ei, die regelrecht naar de Versmarkt gaan voor de verkoop.

Meer informatie
Groente & fruit

Groente & fruit

Bij de groenteafdeling kunt u terecht voor een breed assortiment aan groenten, fruit en aardappelen voor een scherpe prijs. Ook worden hier o.a. ovenschotels, jam en verschillende soorten salades bereid.

Meer informatie
Brood

Brood

Zodra u de Versmarkt binnen komt, komt de heerlijke geur van versgebakken brood u al tegemoet. U kunt hier niet alleen terecht voor de reguliere broden, maar ook voor bijvoorbeeld natuurdesem en speltbrood.

Meer informatie
Koffie

Koffie

Maak kennis met de verschillende soorten koffie, thee en likeuren die deze afdeling aanbiedt. Ook de koffiebonen die in ons restaurant gebruikt worden is hier te koop.

Meer informatie
Kaas-, noten- en zuivel

Kaas-, noten- en zuivel

Op de kaasafdeling kunt u uw hart ophalen aan het aanbod van ruim 250 soorten kaas. Ook vindt u diverse soorten noten die dagelijks worden gebrand. Op de zuivelafdeling bieden wij diverse producten aan, waaronder huisgemaakte smeersels, ijs en yoghurt.

Meer informatie
Wijn

Wijn

De Valk Versmarkt biedt een breed assortiment aan wijnen uit elke klasse, waaronder de wijnen die in ons restaurant geschonken worden. Neem ook een kijkje bij Wijnhandel De Gouden Leeuw en laat u verrassen door het mooie aanbod en de wijnkennis van het personeel.

Meer informatie