Direct naar de contentDirect naar de footer
Impressie van de nieuwe Gouden Leeuw
Impressie van de nieuwe Gouden Leeuw
Impressie van de nieuwe Gouden Leeuw
Impressie van de nieuwe Gouden Leeuw
Impressie van de nieuwe Gouden Leeuw

Een nieuwe toekomst voor ons hotel

In juli 2021 is Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. In het hoofdgebouw, waar de brand heeft gewoed, bevonden zich het Valk restaurant, het Live Cooking restaurant, Restaurant Upstairs, de vergader- en feestzalen en onze luxe kamers/suites. Het hoofdgebouw is dusdanig beschadigd dat wij dit pand niet meer hebben kunnen openen. Inmiddels hebben wij ook het bijgebouw met hotelkamers gesloten. De overige faciliteiten op ons terrein blijven geopend.

De nieuwe Gouden Leeuw
Na ruim 80 jaar vele gasten met trots te hebben ontvangen, is het tijd om een pand te plaatsen die weer volledig voldoet aan de huidige Van der Valk norm. We verwachten in het najaar van 2024 te kunnen starten met de bouw hiervan.

Op de begane grond komt één groot restaurant, waar we zowel de buffetten als het à la carte gedeelte zullen presenteren. Het terras komt aan de voorzijde van het gebouw. Op de begane grond komen tevens alle zalen voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Op de eerste en tweede etage komen hotelkamers en appartementen voor lang-verblijf. Samen met het bijgebouw bieden we dan zo'n 200 kamers. Op de eerste etage creëren we tevens een daktuin.

Zodra het nieuwe pand in gebruik wordt genomen, zullen we het pop-restaurant De Kleine Leeuw afbreken, zodat een collega-hotel het pand kan hergebruiken.

Impressie: