Direct naar de contentDirect naar de footer

Mindervaliden

Hotel de Gouden Leeuw beschikt over meerdere faciliteiten voor mindervaliden. Het hotel beschikt over één mindervalide kamer centraal gelegen bij een hoofdingang. Alle hotelkamers zijn met een rolstoeltoegankelijke lift te bereiken en er is een toilet met beugels in de centrale ruimtes. Op het parkeerterrein zijn er meerdere parkeerplaatsen voor minder mobiele gasten, zowel bij het hoofdgebouw als bij de hotelkamers. Verscheidene kamers zijn ingericht met een drempelloze 'inloopdouche'.

HOTEL FACILITEITEN

De 2-persoons mindervaliden kamer met terras, bevindt zich in het bijgebouw. De kamer is uitgerust met een dubbel bed, een bureau met stoel, twee stoeltjes, en een eigen badkamer voorzien van (regen)douche en toilet. Daarnaast zijn de volgende kenmerken van toepassing:

* gesitueerd op begane grond * deurbreedte entree 88 centimeter * beugels bij het toilet * rainshower zonder drempels met zitje * verlaagde wastafel (80 centimeter) * GEEN hoog/laag bed (hoogte van het bed is 85 centimeter) * vloerbedekking * ruimte in centrale hal om elektrische rolstoel te plaatsen en te laden * (hulp)honden toegestaan (toeslag € 14,- per nacht)

Indien u meer informatie wenst over de mindervalide faciliteiten in ons hotel of wanneer u de aangepast kamer wenst te reserveren, kunt u contact opnemen met onze receptie.

RESTAURANT FACILITEITEN

Zowel het Van der Valk restaurant als Restaurant Upstairs zijn bereikbaar en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het hotel beschikt over een lift die u gelijk brengt naar de ingang van Upstairs. In het restaurant zijn ruime paden en zitplaatsen aanwezig voor rolstoelgebruikers.

Het hotel heeft 1 rolstoel in bezit die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld transport van het parkeerterrein naar het restaurant. De rolstoel is door iedereen te gebruiken en kan hierom niet gereserveerd worden.