Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch à la carte

Dagelijks tussen 12:00 en 16:00 uur kunt u genieten van een à la carte lunch in ons restaurant.

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom het Corona-virus, sluit ons restaurant tot minimaal 5 april 2020 haar deuren.

Reserveer uw tafel voor Pasen en Moederdag hier.

Elke dag kunt u in het restaurant een keuze maken uit onze lunchgerechten van de menukaart. Wij serveren verschillende broodjes, warme en koude gerechten en heerlijke salades.

Ook vindt u op onze kaart de welbekende klassiekers, waaronder de carpaccio op oerbrood, clubsandwich, uitsmijter of omelet en de gegrilde kipsaté met pindasaus.

Bekijk hier onze menukaart.

Tijd over? Bezoek onze Valk Versmarkt waar vele van onze producten te koop zijn. De Valk Versmarkt vindt u direct achter het hotel.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diverse allergieën en/of dieetwensen van u en of uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken.

* Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen 2020 en onder voorbehoud. Niet geldig op feestdagen, Moederdag en Vaderdag. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Kleine honden zijn toegestaan in ons restaurant, mits deze tijdens de lunch onder de tafel blijven liggen en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bekijk hier onze huisregels.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten