Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch à la carte

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom het Corona-virus, blijft het restaurant gesloten t/m 31 mei voor gasten welke niet in ons hotel verblijven. Vanaf 1 juni 12:00 uur bent u als niet-overnachtende gast wel welkom. We bieden een beperkte kaart. Reserveren is verplicht en mogelijk via 071-5602800. Wenst u op het terras plaats te nemen? Dan kunt u zich bij de entree op het terras melden. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Onze tijdelijke, beperkte lunchkaart vindt u hier.

Dagelijks tussen 12:00 en 16:00 uur kunt u genieten van een à la carte lunch in ons restaurant.

Elke dag kunt u in het restaurant een keuze maken uit onze lunchgerechten van de menukaart. Wij serveren verschillende broodjes, warme en koude gerechten en heerlijke salades.

Ook vindt u op onze kaart de welbekende klassiekers, waaronder de carpaccio op oerbrood, clubsandwich, uitsmijter of omelet en de gegrilde kipsaté met pindasaus.

Bekijk hier onze menukaart.

Tijd over? Bezoek onze Valk Versmarkt waar vele van onze producten te koop zijn. De Valk Versmarkt vindt u direct achter het hotel.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diverse allergieën en/of dieetwensen van u en of uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken.

* Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen 2020 en onder voorbehoud. Niet geldig op feestdagen, Moederdag en Vaderdag. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Kleine honden zijn toegestaan in ons restaurant, mits deze tijdens de lunch onder de tafel blijven liggen en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bekijk hier onze huisregels.