Direct naar de contentDirect naar de footer

Lunch à la carte

In verband met de huidige maatregelen omtrent Corona, serveren wij tot medio februari géén lunch voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Onze tijdelijke, beperkte lunchkaart voor hotelgasten vindt u hier.

----------

Dagelijks tussen 12:00 en 16:00 uur kunt u genieten van een à la carte lunch in ons restaurant.

Bekijk hier onze menukaart.

Elke dag kunt u in het restaurant een keuze maken uit onze lunchgerechten van de menukaart. Wij serveren verschillende broodjes, warme en koude gerechten en heerlijke salades.

Ook vindt u op onze kaart de welbekende klassiekers, waaronder de carpaccio op oerbrood, clubsandwich, uitsmijter of omelet en de gegrilde kipsaté met pindasaus.

Tijd over? Bezoek onze Valk Versmarkt waar vele van onze producten te koop zijn. De Valk Versmarkt vindt u direct achter het hotel.

Terras
Het restaurant beschikt over een ruim terras. Zonliefhebbers kunnen hier onder het genot van een drankje genieten van de zon. Wanneer het te heet wordt in de zon zijn er ook voldoende plekken in de schaduw, waar u van de buitenlucht, het groen en de bloemen kunt genieten.
Wenst u op het terras plaats te nemen? Dan kunt u zich bij de entree op het terras melden. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diverse allergieën en/of dieetwensen van u en of uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken.

Maatregelen omtrent Corona

  • Indien u klachten vertoont welke kunnen duiden op besmetting met het Coronavirus, verzoeken wij u thuis te blijven
  • U kunt voor maximaal 4 personen reserveren, tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort. Gelieve het aantal huishoudens in uw reservering te vermelden.
  • Het is niet toegestaan tussentijds van tafel te wisselen en/of bij een andere tafel aan te schuiven
  • Bij aankomst dient u uw handen te ontsmetten bij een van de desinfectiepunten
    Ons personeel draagt mondkapjes voor uw en onze veiligheid. Onze gasten zijn niet verplicht om een mondkapje te dragen, maar wij adviseren dit wel te doen.
  • We vragen u de aangegeven routes in het hotel te volgen
  • We vragen u te allen tijde 1,5 meter afstand te bewaren tussen u en de andere gasten/onze medewerkers

* Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen 2020 en onder voorbehoud. Niet geldig op feestdagen, Moederdag en Vaderdag. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Kleine honden zijn toegestaan in ons restaurant, mits deze tijdens de lunch onder de tafel blijven liggen en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bekijk hier onze huisregels.