Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Diner à la carte

De keukenbrigade staat dagelijks voor u klaar om een heerlijk à la carte diner te bereiden.

De uitgebreide kaart is seizoensgebonden, dus deze wordt regelmatig aangepast. Vegetarische gerechten, kindermenu's en maaltijdsalades ontbreken niet op de kaart.

Het restaurant is dagelijks geopend tot 22:00 uur.
In onze hotelbar kunt u tot 23:00 uur gebruik maken van een kleine menukaart. Tot 00:00 uur kunt u in onze hotelbar borrelhapjes bestellen.

Bekijk hier onze menukaart.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diverse allergieën en of dieetwensen van u en of uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken.

Exclusiever dineren? Dat kan in culinair Restaurant Upstairs. Meer informatie over dit restaurant vindt u hier.

Terras
Het restaurant beschikt over een ruim terras. Zonliefhebbers kunnen hier onder het genot van een drankje genieten van de zon.

Wanneer het te heet wordt in de zon zijn er ook voldoende plekken in de schaduw, waar u van de buitenlucht, het groen en de bloemen kunt genieten.

Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Kleine honden zijn toegestaan in ons restaurant, mits deze tijdens het diner onder de tafel blijven liggen en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bekijk hier onze huisregels.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten