Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Diner à la carte

Het restaurant is weer geopend. Reserveer hier uw tafel. Wenst u op het terras plaats te nemen? Dan kunt u zich bij de entree op het terras melden. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Ons hotel is getroffen door een brand in de nacht van 15 op 16 juli 2021. Klik hier voor meer informatie.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. De huidige menukaart vindt u hier.(De menukaart wijzigt op regelmatige basis).

  • U bent welkom met een gezelschap bestaande uit maximaal 8 personen. Wij nemen géén reserveringen aan voor gezelschappen groter dan 8 personen. Indien u meerdere tafels op één naam reserveert, dan zal de reservering worden geannuleerd.
  • Uiteraard houdt u zich te allen tijde aan de basisregels:
    - Indien u klachten vertoont die kunnen duiden op besmetting met het coronavirus, blijft u thuis
    - U houdt te allen tijde 1,5 meter afstand van onze medewerkers en de andere gasten
    - We adviseren u een mondkapje te dragen bij gebruik van het toilet

Tijd over? Bezoek onze Valk Versmarkt waar vele van onze producten te koop zijn. De Valk Versmarkt vindt u direct achter het hotel.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diverse allergieën en/of dieetwensen van u en of uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken.

* Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen 2021 en onder voorbehoud. Niet geldig op feestdagen, Moederdag en Vaderdag. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Kleine honden zijn toegestaan in ons restaurant, mits deze tijdens de lunch onder de tafel blijven liggen en geen overlast voor andere gasten veroorzaken. Bekijk hier onze huisregels.