Direct naar de contentDirect naar de footer

Proeflokaal Mimi

Op het terrein van Hotel De Gouden Leeuw, aan de overzijde van de hoofdentree, bevindt zich Proeflokaal Mimi. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt, welke naast het proeflokaal is gelegen.

U kunt hier op ongedwongen wijze kennis maken met een tal van nieuwe producten. Van pannenkoekjes met gekonfijte eend, tot een ceviche van zeebaars, salade met kreeft en belegde broodjes. Ook op het gebied van dranken is Mimi’s een aanrader. Proef de huisgemaakte verse sappen, maak kennis met overheerlijke wijnen of geniet van het eigen koffie melange. Daarnaast is Mimi uw uitgelezen locatie voor een goede borrel met smaakvolle cocktails en watertandende snacks.

Mimi maakt uw bezoek nog leuker want u kunt namelijk niet alleen eten & drinken maar ook allerlei gave producten kopen… Van de tafel waaraan u heeft gezeten tot de glazen waaruit u heeft gedronken, van het bord waarvan u heeft gegeten tot aan de schoenen van de bedieningsbrigade!

Meer informatie:
Website Proeflokaal Mimi
071 561 37 36
info@proeflokaalmimi.nl

Proeflokaal Mimi is onderdeel van Valk Versmarkt, beide gelegen op het terrein van het hotel.

Bezoek ProeflokaalMimi.nl