Skip to contentSkip to footer

De grote steden binnen handbereik

Het hotel is gunstig gelegen voor een bezoek aan Amsterdam, Leiden en Den Haag. Door de ligging nabij de A4 en A44 kunt u bij ons alle kanten op. Bezoek het Rijksmuseum in Amsterdam, Het Binnenhof in Den Haag of wandel door de authentieke binnenstad van Leiden. Ook voor een bezoek aan Wassenaar en Schevingen zit u bij ons goed.

De hoofdstad binnen handbereik

De hoofdstad binnen handbereik

Wist u dat Amsterdam meer bruggen heeft dan Venetië? Onze hoofdstad heeft een hoop te bieden. Van vele beroemde musea tot de PC Hooftstraat en van historische gebouwen tot theater en clubs.

Lees meer
 • Proef de historie in Leiden

  Leiden heeft, na Amsterdam, het meeste water binnen haar poorten stromen met 28 kilometer aan grachten en singels in de historische binnenstad. Hierdoor leent Leiden zich ideaal voor rondvaarten door de grachten. Het is dé manier om de stad te verkennen.

 • Dagje Den Haag

  De gezellige en historische binnenstad van Den Haag leent zich goed voor een dagje winkelen. Het winkelcentrum rond de Spuistraat en Grote Marktstraat zijn alle dagen van de week drukbezocht.

Delfts blauw

Delfts blauw

Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. Ook de Nieuwe Kerk is een bezoek waard! Daarnaast kent de stad vele musea en eet-en drinkgelegenheden. Voor oneindig winkelen zit u in Delft ook goed!

Lees meer
 • Wassenaar

  In Wassenaar is van alles te zien en beleven, denk aan cultuur, strand en duinen en shoppen.

 • Scheveningen, meer dan strand alleen

  Scheveningen is een ware belevenis. Hier vindt u vele winkels met vaak verrassende assortimenten. Ontdek de het overdekte Palace Promenade op het strand, de Keizerstraat in het dorp en onder andere de Skihut in de haven!