Direct naar de contentDirect naar de footer
Culinaire kunstwerken
Culinaire kunstwerken
Dakterras met avondzon
Genieten

Restaurant Upstairs

Culinair, trendy en sfeervol zijn enkele ingrediënten van Restaurant Upstairs. Dit restaurant bevindt zich op de eerste etage van Hotel de Gouden Leeuw. Met veel enthousiasme en vakkennis maakt het team van Upstairs van uw avond een culinaire beleving.

Onder leiding van chef-kok Tom de Winter serveert Restaurant Upstairs haar producten. Reserveer uw tafel via Restaurant Upstairs.

De menukaart is geïnspireerd door de aanvoer van de markt waarbij biologische en duurzame producten de voorkeur hebben en waarin het seizoen tot zijn recht komt.

Laat je verrassen door de creativiteit en originaliteit van de koks en geniet van gerechten welke zijn opgemaakt als een kunstwerk. Gezond en bewust dineren met culinaire hoogstandjes moet uw 'avondje uit' doen slagen.

Onze moderne wijnkaart telt maar liefst 300 verschillende wijnen, waarin wij hebben gekozen voor vriendelijke prijzen met wijnen uit zowel de 'oude' en de 'nieuwe wereld'. Spectaculaire wijnen proeven? Vraag onze sommelier om advies.

De keuken
De keukenbrigade, onder leiding van Tom de Winter, kookt met dagverse en streekgebonden producten voor u.

De bediening
De bedieningsbrigade beschikt over een wijnkaart met meer dan 300 verschillende wijnen. Zij kunnen u uitleg geven over de verschillende wijn/spijs combinaties. Bekijk zelf de wijnkaart van Restaurant Upstairs of laat u verrassen door te kiezen voor een wijnarrangement. In het wijnarrangement worden wijnen geserveerd van hoge kwaliteit die perfect bij uw gerechten passen.

Bekijk hier de menukaart.

Reserveer uw tafel via Restaurant Upstairs.

Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17:00 uur. Maandag/zondag gesloten.
Lunch op aanvraag.