Direct naar de contentDirect naar de footer

Bingo

Op zaterdagmiddag 12:00 uur ontvangen wij u met een jonge klare of een advocaatje met slagroom. De middag wordt ingeluid met de klanken van de live muziek van Niek Vianen en sommige gasten zetten de eerste voetjes op de dansvloer.

De koks achter het buffet staan voor u klaar om u te begeleiden in de ruime keuze. Het buffet wordt geopend!

In de Live & Cooking keuken presenteren wij u een ouderwets koud & warm buffet. Heerlijke vis- en vlees hors d 'oeuvres, garnalen salade, carpaccio en salades van het seizoen staan voor u klaar.

Het warme buffet bestaat bijvoorbeeld uit soep, gehaktballetjes uit eigen slagerij, stoofschotel met rijst, kippenragout met pastei, aardappelschotel, romige kipschotel, verse groentes en vis & vlees à la minute van de bakplaat.

Ter afsluiting is er een dessertbuffet met diverse soorten schepijs, slagroom, vers fruitsalade, soesjes, bavaroises, ijstaarten en poffertjes.

De bingomiddag is inclusief drankjes uit het Hollands assortiment.

Met een beetje geluk wint u een prijsje met de bingo. Met de klanken van de muziek sluiten we de middag af. Iedereen is van harte welkom, ook als u alleen bent.

De volgende data staan in 2019 gepland van 12:00 tot 15:00 uur:

  • Zaterdag 2 november 2019 (VOL)
  • Zaterdag 30 november 2019 - Sinterklaas editie (= VOL)

Volwassenen € 25,- (inclusief consumpties en buffet)

* Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen 2019 en onder voorbehoud. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten