Direct naar de contentDirect naar de footer

Bingo

In verband met het Coronavirus is de Bingo voor onbepaalde tijd afgelast.

----------

Wilt u entertainment met kans op een mooie prijs? Kom naar de gezellige bingomiddag van Hotel De Gouden Leeuw. Iedereen is van harte welkom; ook als u alleen bent zult u zich vermaken.

Wij ontvangen u vanaf 12:00 uur met een jonge klare of een advocaatje met slagroom. De dansvloer wordt geopend waarbij Niek Vianen zorgt voor de muzikale klanken. Tussen de bingo door geniet u van het buffet met diverse warme en koude gerechten.

De koks achter het buffet staan voor u klaar om u te begeleiden in de ruime keuze. Het buffet wordt geopend!

In de Live & Cooking keuken presenteren wij u een ouderwets koud & warm buffet. Heerlijke vis- en vlees hors d 'oeuvres, garnalen salade, carpaccio en salades van het seizoen staan voor u klaar.

Het warme buffet bestaat bijvoorbeeld uit soep, gehaktballetjes uit eigen slagerij, stoofschotel met rijst, kippenragout met pastei, aardappelschotel, romige kipschotel, verse groentes en vis & vlees à la minute van de bakplaat.

Ter afsluiting is er een dessertbuffet met diverse soorten schepijs, slagroom, vers fruitsalade, soesjes, bavaroises, ijstaarten en poffertjes.

De bingomiddag is inclusief drankjes uit het Hollands assortiment. Per 2020 zijn frisdranken en alcoholische dranken bij de bar te bestellen. De koffiemachine bij de entree staat tot uw beschikking en vruchtensappen zijn bij het buffet verkrijgbaar. Om de prijs niet te laten stijgen is ervoor gekozen om geen bediening meer aan tafel te bieden.

Met een beetje geluk wint u een prijsje met de bingo. Met de klanken van de muziek sluiten we de middag af. Iedereen is van harte welkom, ook als u alleen bent.

Volwassenen € 25,- (inclusief consumpties en buffet)

Gezelschappen dienen de totaalrekening in één betaling te voldoen. Het is niet mogelijk om op individuele basis af te rekenen.

* Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen onder voorbehoud. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.