Direct naar de contentDirect naar de footer
Impressie nieuw Valk Restaurant
Impressie nieuw Valk Restaurant
Genieten van de echte Valk-Klassiekers

in Tante Tokkie

De lekkerste pannenkoeken

in Tante Tokkie

Huisgemaakt ijs

In Tante Tokkie

Lunchen en borrelen

In Proeflokaal Mimi

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

Het restaurant

In juli 2021 is Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. In het hoofdgebouw, waar de brand heeft gewoed, bevonden zich o.a. het Valk restaurant, het Live Cooking restaurant en Restaurant Upstairs. Het hoofdgebouw is dusdanig beschadigd dat wij dit pand niet meer kunnen openen. Na ruim 80 jaar vele gasten met trots te hebben ontvangen, is het ook tijd om een pand te plaatsen die weer volledig voldoet aan de huidige Van der Valk norm. Eind 2022 starten we daarom met de sloop van dit pand en bouwen we een geheel nieuw en duurzaam pand met restaurants, kamers en (vergader)zalen.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
1025 beoordelingen
Riekske
Hotel De Gouden Leeuw 
Altijd heerlijk eten met superleuk personeel

Ons lievelingsrestaurant. Met het leukste personeel!!!

Het nieuwe Valk Restaurant

Het nieuwe Valk Restaurant

In de tussentijd willen graag onze gasten blijven ontvangen. We zijn daarom gestart met de bouw van een tijdelijk restaurant, dat op het parkeerterrein achter het hotel geplaatst wordt. We hopen u vanaf medio juni 2022 te mogen verwelkomen in dit restaurant. Het restaurant zal beschikken over 300 zitplaatsen, inclusief een bar en mogelijkheden voor een ontbijt- en lunchbuffet. Zodra de definitieve openingsdatum bekend is, zullen wij reserveringen aannemen.

Restaurant Tante Tokkie

Restaurant Tante Tokkie

Rechts achter het hotel ligt Tante Tokkie. Hier kunt u uzelf te buiten gaan aan vele pannenkoeken bij het pannenkoekenrestaurant, genieten van de klassieke Valk-gerechten en genieten van huisgemaakt schepijs in de bijbehorende ijssalon.

Tante Tokkie is omgeven door het dier- en natuurvriendelijke natuurboerderij, waar u een unieke inkijk in het leven van een boer en de daarbij behorende werkzaamheden krijgt. Van de melk van onze schapen bereiden wij zelf kaas en yoghurt in de kaasmakerij.

Meer informatie en reserveren
Proeflokaal Mimi

Proeflokaal Mimi

In Proeflokaal Mimi kunt u op ongedwongen wijze kennis maken met een tal van nieuwe producten. Van pannenkoekjes met gekonfijte eend, tot een ceviche van zeebaars, salade met kreeft en belegde broodjes. Ook op het gebied van dranken is Mimi’s een aanrader. Proef de huisgemaakte verse sappen, maak kennis met overheerlijke wijnen of geniet van het eigen koffie melange. Daarnaast is Mimi uw uitgelezen locatie voor een goede borrel met smaakvolle cocktails en watertandende snacks. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit de Valk Versmarkt, welke naast het proeflokaal is gelegen.

Meer informatie