Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

OP ZOEK NAAR EEN RESTAURANT IN WASSENAAR OF OMGEVING?

Wilt u genieten van een diner in Wassenaar? Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is voor u een uitstekende optie. Dit restaurant bevindt zich op slechts 5 km van het centrum van Wassenaar. U hoeft dus slechts 10 minuten te rijden vanaf dit ons restaurant naar Wassenaar!

PRACHTIGE RESTAURANTS IN WASSENAAR EN OMGEVING, EEN PRACHTIGE PLEK OM TE ONTDEKKEN!

Op slechts 10 minuten rijden van Wassenaar vindt u nabij de A4 en de A44 Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw. Een dagje natuur afsluiten met een heerlijke maaltijd? Dat kan in ons Valk Restaurant De Kleine Leeuw of pannenkoekenrestaurant Tante Tokkie. Beide te vinden op het terrein van Valk Voorschoten.

Wij bieden naast de genoemde twee restaurants ook een ijssalon met huisgemaakt ijs en een natuurboerderij met o.a. schapen, kippen, geiten en alpaca's. Een verwarmd zwembad, fitness, saunafaciliteiten vindt u in Ivy Boutique Wellness en tot slot bieden we Valk Versmarkt, waar u diverse producten kunt kopen en proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi. Achter op het terrein vindt u een natuurspeeltuin waar de kinderen even lekker hun gang kunnen gaan.

EVEN WEG VAN HET HOTEL? WASSENAAR EN OMGEVING BIEDEN VEEL BEZIENSWAARDIGHEDEN

In de omgeving van het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is zeer veel te beleven. U kunt gebruik maken van ons fietsverhuur en de omgeving gaan verkennen per fiets. De stranden van Wassenaar, Noordwijk, Scheveningen en Katwijk bevinden zich in de buurt. Ook het Koninklijk landgoed De Horsten bevindt zich op fietsafstand. U zult zich geen moment vervelen!

MEER INFORMATIE? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer informatie over het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw? Neem dan nu contact met ons op. U kunt ook direct reserveren via onze website.

Overtuigd? Bekijk direct ons aanbod