Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

OP ZOEK NAAR EEN HOTEL IN WASSENAAR OF OMGEVING?

Wilt u een paar dagen genieten in Wassenaar? Hotel aan het zoeken? Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is voor u een uitstekende optie. Dit hotel bevindt zich op slechts 5 km van het centrum van Wassenaar. U hoeft dus slechts 10 minuten te rijden vanaf dit hotel naar Wassenaar! Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw biedt u 142 ruime suites en kamers die van diverse gemakken zijn voorzien. Een hotel in Wassenaar of omgeving? Dan bent u verzekerd van een prachtige groene omgeving, waar u royaal kunt ontspannen.

PRACHTIGE KAMERS IN DIT HOTEL! WASSENAAR EN OMGEVING, EEN PRACHTIGE PLEK OM TE ONTDEKKEN!

Het hotel Wassenaar beschikt over 142 suites en luxe kamers die modern zijn ingericht. Alle kamers bevatten een inloop douche, flatscreen en airconditioning. Als u kiest voor een luxe suite heeft u daarnaast de beschikking over een bubbelbad. In dit hotel Wassenaar en omgeving is ook een speciale bruidssuite. Deze bruidssuite biedt alles wat u van een romantisch verblijf kunt verwachten. Een stoomcabine, een ronde jacuzzi en een royaal bed. U wilt de kamer niet meer verlaten!

VERGADEREN IN DE OMGEVING VAN WASSENAAR? HOTEL DE GOUDEN LEEUW BIEDT WAT U ZOEKT!

Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is zeer geschikt voor vergaderingen en/of conferenties. Het hotel beschikt over 12 moderne conferentiezalen. Alle ruimtes zijn van de modernste technieken voorzien. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Wilt u aansluitend genieten van een heerlijke maaltijd? Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw beschikt over drie restaurants, waar u geheel tot uw trekken komt! U kunt kiezen voor de traditionele, klassieke Franse keuken, voor Live Cooking of voor het trendy culinair genieten bij de drie verschillende restaurants.

EVEN WEG VAN HET HOTEL? WASSENAAR EN OMGEVING BIEDEN VEEL BEZIENSWAARDIGHEDEN

In de omgeving van het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is zeer veel te beleven. U kunt gebruik maken van ons fietsverhuur en de omgeving gaan verkennen per fiets. De stranden van Wassenaar, Noordwijk, Scheveningen en Katwijk bevinden zich in de buurt. Ook het Koninklijk landgoed De Horsten bevindt zich op fietsafstand. U zult zich geen moment vervelen!

MEER INFORMATIE? NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer informatie over het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw? Neem dan nu contact met ons op. U kunt ook direct reserveren via onze website.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod