Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

FAMILIEPARK DRIEVLIET

Familiepark Drievliet is een populair attractiepark voor jonge bezoekers. Gelegen in Rijswijk is dit park nog steeds in volle ontwikkeling met elk jaar een betere beleving tot gevolg. Bent u van plan om met het gezin een uitje te maken richting familiepark Drievliet? Dan kunt u dat gelijk combineren met een kleine reis doorheen de rijke cultuurhistorische omgeving van Rijswijk. Hoe dan ook zoekt u vast een goed hotel om ofwel enkele dagen in de buurt van familiepark Drievliet te blijven of om uitgerust de terugweg aan te vatten. Op zo’n 20 minuten rijden van familiepark Drievliet vindt u het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Praktische ligging

Het belangrijkste aan een hotel dat u boekt voor het bezoeken van een park: is het mogelijk om snel op weg te zijn naar het plezier? Het duidelijke antwoord bij het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is een ja. Gelegen nabij de A4 en de A44 bereikt u in geen tijd familiepark Drievliet en bovendien bieden we ook gratis parkeergelegenheid aan. Onze centrale ligging maakt van ons hotel de ideale uitvalsbasis voor de omgeving.

Nog te doen in Rijswijk

Waarom een paar nachten in het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw een goed idee is om Rijswijk te ontdekken? Dat heeft alles te maken met de rijke omgeving van Rijswijk. Zo vindt u hier niet enkel het familiepark Drievliet terug, maar ook het Museum Rijswijk, het knappe centrum van Delft, Amsterdam, Leiden, Den Haag en zo kunnen we nog wel even door gaan. Dat allemaal verkennen op een volle maag? Dan zit u goed bij ons hotel. Elke ochtend serveren we een luxueus ontbijtbuffet. Leuk detail: u kunt aanschuiven voor het buffet ook zonder overnachting.

Wat we nog bieden

Zo’n overnachting in een luxehotel? Dat is vast duur denken heel wat mensen. Het tegendeel is echter waar. Wij bieden tal van leuke arrangementen aan inclusief eten en uitstapjes naar keuze. Een prijs-kwaliteitsverhouding om van te beginnen watertanden en goed bekeken van u. Kom naar ons hotel en maak gratis gebruik van de fitness of ontdek onze wellness na een dagje familiepark Drievliet: aan u de keuze.
Interesse? Bekijk dan ook eens onze arrangementen voor een leuk verblijf.