Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

OP VAKANTIE NAAR DUINRELL WASSENAAR? Deel pagina Google+ Facebook Twitter

Een uitstap naar Duinrell Wassenaar: het valt ongetwijfeld in goede smaak bij kinderen en jeugd. Ook volwassenen amuseren zich mateloos in dit attractiepark. Het landgoed Duinrell in Wassenaar, de kustplaats waar Koning Willem Alexander woont, is zowel een attractiepark als een vakantiepark. U kunt hier samen met uw gezin mooie dagen doorbrengen. Combineer een vakantie in Duinrell met een verblijf in een comfortabel hotel! In plaats van te overnachten in een bungalow of tent in Duinrell Wassenaar, is het ook mogelijk om te profiteren van de vele faciliteiten van hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten.

HOTEL NABIJ DUINRELL WASSENAAR

Hotel De Gouden Leeuw is slechts vijf kilometer verwijderd van Duinrell Wassenaar. In De Gouden Leeuw wachten niet minder dan 142 kamers op uw bezoek. Wilt u met het hele gezin in één kamer? Dan staat onze familiekamer voor u klaar. Ons hotel omvat ook driepersoonskamers en drie verschillende soorten suites. Geniet met uw gezin van het heerlijke ontbijtbuffet dat ons restaurant u biedt. Geen betere manier om de dag vol energie te beginnen! Maak op zonnige dagen gebruik van het ruime terras naast ons restaurant om te lunchen of te dineren. Lang uitslapen op zondagmorgen? Ons brunchbuffet blijft op u wachten tot 14 uur! Houdt u van maaltijden waarbij seizoensproducten en biologische waren centraal staan? Dan kunt u terecht op de eerste verdieping van ons hotel, waar u het restaurant 'Upstairs' aantreft. Drink bij uw maaltijd een heerlijk wijntje, dat u kiest uit onze wijnkaart met 300 wijnsoorten!

MET DE FIETS NAAR DUINRELL IN WASSENAAR EN OMGEVING

Vanuit hotel De Gouden Leeuw fietst u naar Duinrell Wassenaar in slechts twintig minuten. Met de fiets zijn echter ook de stranden van Wassenaar, Noordwijk, Katwijk en Scheveningen snel te bereiken. Wilt u wandelen en fietsen in de groene omgeving van Voorschoten? Een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes staat ter beschikking, waarvan vele routes starten aan ons hotel. Ons hotel verhuurt fietsen aan de hotelgasten. U mag bovendien gebruikmaken van ons Fix and Ride-servicepunt om uw fiets te repareren. Een daguitstap naar Den Haag, Leiden of Amsterdam is perfect mogelijk. Overige attracties in de buurt zijn onder meer Madurodam, Avifauna en Space Expo. Een weekendje uit naar Wassenaar en Duinrell? Hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten heet u welkom!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod