Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

OP VAKANTIE NAAR DUINRELL WASSENAAR?

Een uitstap naar Duinrell Wassenaar: het valt ongetwijfeld in goede smaak bij kinderen en jeugd. Ook volwassenen amuseren zich mateloos in dit attractiepark. Het landgoed Duinrell in Wassenaar, de kustplaats waar Koning Willem Alexander woont, is zowel een attractiepark als een vakantiepark. U kunt hier samen met uw gezin mooie dagen doorbrengen. Combineer een vakantie in Duinrell met een verblijf in een comfortabel hotel! In plaats van te overnachten in een bungalow of tent in Duinrell Wassenaar, is het ook mogelijk om te profiteren van de vele faciliteiten van Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten

RESTAURANT NABIJ DUINRELL WASSENAAR

Hotel De Gouden Leeuw is slechts vijf kilometer verwijderd van Duinrell Wassenaar. Uw dag afsluiten met een heerlijk diner? Dat kan in ons Valk Restaurant De Kleine Leeuw of pannenkoekenrestaurant Tante Tokkie. Beide te vinden op het terrein van Valk Voorschoten.

Wij bieden naast deze restaurants ook een ijssalon met huisgemaakt ijs en een natuurboerderij met o.a. schapen, kippen, geiten en alpaca's. Een verwarmd zwembad, fitness, saunafaciliteiten vindt u in Ivy Boutique Wellness en tot slot bieden we Valk Versmarkt, waar u diverse producten kunt kopen en proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi. Achter op het terrein vindt u een natuurspeeltuin waar de kinderen even lekker hun gang kunnen gaan.

MET DE FIETS NAAR DUINRELL IN WASSENAAR EN OMGEVING

Vanuit hotel De Gouden Leeuw fietst u naar Duinrell Wassenaar in slechts twintig minuten. Met de fiets zijn echter ook de stranden van Wassenaar, Noordwijk, Katwijk en Scheveningen snel te bereiken. Wilt u wandelen en fietsen in de groene omgeving van Voorschoten? Een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes staat ter beschikking, waarvan vele routes starten aan ons hotel. Een daguitstap naar Den Haag, Leiden of Amsterdam is perfect mogelijk. Overige attracties in de buurt zijn onder meer Madurodam, Avifauna en Space Expo.