Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

CAMPING WASSENAAR

Wassenaar is een populaire plek om wat van de natuur te komen genieten in Zuid-Holland. Een camping Wassenaar is dan ook een populaire manier om een paar dagen te verblijven in Wassenaar en omgeving. Hebt u echter geen trek in een camping Wassenaar waar het uiteindelijk toch wel wat aan luxe en comfort ontbreekt, maar wel zin in een paar dagen Wassenaar? Dan vindt u nabij camping Wassenaar ook een betaalbaar en luxueus alternatief met het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Ons hotel

Het grote voordeel aan een camping in Wassenaar is natuurlijk dat u vlakbij de actie bent. Even naar buiten stappen en u bent al midden in de natuur. De nadelen zijn dan weer een gebrek aan comfort, vaak een minder goede bereikbaarheid en dat het uiteindelijk toch nog altijd wel wat geld kost voor simpelweg een plek om een tentje op te slaan. Ons Van der Valk hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten vindt u nabij de A4 en de A44 op slechts 5 minuten rijden van Wassenaar met een eigen parking en een prijs-kwaliteitsverhouding waar elke camping Wassenaar jaloers op zou worden.

Onze luxe kamers

Ons hotel beschikt over 142 luxe kamers en suites met een moderne inrichting. Elke kamer bevat een flatscreen, airco en een inloop douche en in de meer luxueuze kamers vindt u ook nog eens een echt bubbelbad. Dat is echter ver van alles wat u mag verwachten van ons hotel. Zo zijn er meerdere restaurants in ons hotel, kunt u de ochtend goed inzetten met een ontbijtbuffet en beschikt u over tal van faciliteiten. Er is een wellness centrum om even heerlijk te ontspannen, een fitness om u in het zweet te werken en ook een natuurspeeltuin voor de allerkleinsten. Kan een camping Wassenaar daartegenop?

De omgeving verkennen

Wilt u op eigen tempo en naar eigen zin de omgeving verkennen? Dan is het wel zo handig te beschikken over een fiets. Ons hotel biedt fietsverhuur aan om er zelf op uit te trekken. Nog een laatste leuke weetje: in bepaalde delen van ons hotel zijn huisdieren toegestaan. De leukste camping Wassenaar? Die vindt u dan ook bij hotel De Gouden Leeuw.
Interesse? Bekijk dan ook eens onze arrangementen voor een leuk verblijf.