Direct naar de contentDirect naar de footer
Een nieuwe toekomst voor ons hotel
Een nieuwe toekomst voor ons hotel

Meer informatie

Valk restaurant De Kleine Leeuw

Reserveer

De lekkerste pannenkoeken

Reserveer bij Tante Tokkie

Kom tot rust in Ivy Boutique Wellness

Meer informatie

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

CAMPING MAALDRIFT

Maaldrift is een gemeente in Wassenaar die goed gelegen is om deze interessante streek te ontdekken. Op korte afstand vindt u onder andere het familiepark Drievliet, Duinrell Wassenaar, de kust van Zuid-Holland en steden als Amsterdam en Delft. Een camping Maaldrift is dan ook niet moeilijk te vinden. Hebt u het echter niet zo begrepen op een camping, maar wilt u wel deze leuke omgeving van naderbij bekijken? Dan is er op slechts enkele kilometers van Maaldrift een luxueus alternatief voor een camping Maaldrift terug te vinden: het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Ons hotel

De Van der Valk hotels staan bekend om hun service en kwaliteit en dat is bij ons hotel niet anders. Waar een camping Maaldrift vaak relatief slecht bereikbaar zal zijn is ons hotel gelegen nabij de A4 en de A44. Met een gratis parkeerplaats voor gasten is bereikbaarheid dus geen probleem. Daarnaast bieden wij maar liefst 142 kamers aan van standaard comfortkamers tot echte luxe suites. Een nacht bij Van der Valk staat garant voor een onverslaanbare nachtrust en een service waarmee u naderhand alle andere hotels mee zult vergelijken.

Een greep uit onze mogelijkheden

In een camping Maaldrift wordt u één met de natuur, maar moet u ook heel wat toegiften doen wat luxe en comfort betreft. Dat is niet het geval in het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw. Qua culinaire mogelijkheden bieden we een ontbijtbuffet, lunch, brunch en drie restaurants aan. Wilt u liever wat sporten? Dan is er de fitness die voor gasten gratis te gebruiken valt en om te ontspannen is er een heus wellness centra. Faciliteiten waar een Maaldrift camping enkel maar van kan dromen.

Een goed arrangement

Overnachten in een goed gelegen luxe hotel op een steenworp afstand van tal van mogelijkheden? Dat hoeft bij Van der Valk hotel De Gouden Leeuw helemaal niet duur te zijn. Als u kiest voor een van onze arrangementen krijgt u exact wat u wil voor een ontzettend lage prijs. Wat dacht u van een sportief arrangement als alternatief voor een camping Maaldrift. Daarbij krijgt u verblijf, eten en de huur van fietsen. Ideaal toch?
Interesse? Bekijk dan ook eens onze andere arrangementen voor een leuk verblijf.