Direct naar de contentDirect naar de footer
Salon 3
Salon 3
De Horsten
Salon 1 & 2
Leeuwenzaal
Heerenzaal
Powered by GooglePowered by Google

Vergaderen in Voorschoten

Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw is dé vergaderlocatie in Voorschoten, Zuid-Holland. Voor uw zakelijke meeting, congres, conferentie, training en workshop kunt u bij ons terecht. Landelijk gelegen in de randstad tussen de A4 en A44, dichtbij Leiden en Den Haag, met voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi in alle ruimtes.

Wij bieden u alle luxe en comfort om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Ook voor een voordelige flexplek of een unieke ruimte in Ivy Boutique Wellness kunt u bij ons terecht.

Corona informatie
Per ruimte of zaal geldt een maximum van 50 bezoekers op 1,5 meter afstand. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Veiligheid staat te allen tijde voorop en wij zullen daar rekening mee houden met de routing en opstelling, zodat u zorgeloos en veilig zaken kunt blijven doen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales, Marketing & Events via +31 (0)71 560 2830 of sales@goudenleeuw.valk.nl (onder kantooruren bereikbaar).

Factsheet en tarieven Capaciteit o.b.v. 1,5 meter

Meer informatie

 • Prijzen en arrangementen

  Prijzen en arrangementen

  Uw bijeenkomst organiseren wij samen met u van begin tot eind. Voor uw gemak hebben wij al enkele arrangementen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om een offerte op maat te ontvangen.

  Meer informatie
 • Zalen en capaciteit

  Zalen en capaciteit

  In het hotel bieden we 12 zalen, geschikt voor maximaal 400 personen. We bieden ook een hotelkamer als voordelige flexplek en een ruimte in Ivy Boutique Wellness voor een kleine samenkomst.
  Meer informatie
 • Uitbreidingsmogelijkheden

  Uitbreidingsmogelijkheden

  Wenst u uw bijeenkomst uit te breiden met een maaltijd, een snack break of bijvoorbeeld een borrel? De mogelijkheden zijn groot.
  Meer informatie
 • Faciliteiten

  Faciliteiten

  Het hotel beschikt over 142 hotelkamers en 3 restaurants. Ook rondom ons hotel bieden wij diverse faciliteiten, zoals Ivy Boutique Wellness en Proeflokaal Mimi.

  Meer informatie
 • Ligging en bereikbaarheid

  Ligging en bereikbaarheid

  Hoewel het hotel in een groene omgeving ligt, is onze locatie toch goed te bereiken vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer.

  Meer informatie
 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid staat centraal bij Van der Valk. Lees hier meer over wat wij m.b.t. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

  Meer informatie