Direct naar de contentDirect naar de footer
Tante Tokkie

Ons hotel is getroffen door een brand in de nacht van 15 op 16 juli 2021. Klik hier voor meer informatie.

Informatie m.b.t. het coronavirus: Wij starten weer met het verhuren van onze zalen voor feestelijke gelegenheden vanaf het najaar. Neem contact op met de afdeling Sales, Marketing & Events voor meer informatie: 071 560 2830 / sales@goudenleeuw.valk.nl (onder kantooruren bereikbaar).

Met 12 verschillende zalen vinden wij altijd een passende ruimte voor ieder gezelschap. Heeft u interesse in een feestavond voor uw verjaardag, geeft u een huwelijksfeest of wilt u met de familie bij elkaar komen voor een intiem en besloten diner? Bij Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is het mogelijk.

Hotel de Gouden Leeuw is gelegen in Voorschoten, dichtbij Leiden en Den Haag en is een bijzonder geschikte locatie voor als u een aparte zaal wil huren. Naast kleine en middelgrote ruimtes beschikken wij ook over een grote feestzaal. Onze zalen hebben een capaciteit van maximaal 400 gasten.

Bekijk onze brochure hier.

Enkele voorbeelden van wat wij dan voor u kunnen organiseren:

  • Brunchbuffet
  • Dinerbuffet
  • Uitgeserveerd diner
  • Walking dinner
  • Borrel
  • Receptie
  • Feestavond
  • Bruiloft

Ons enthousiaste salesteam staat voor u klaar om uw persoonlijke wensen door te nemen. In onze brochure hebben we verschillende arrangementen opgenomen om u een idee te geven van de mogelijkheden. U kunt altijd een afspraak maken om een zaal te bekijken en uw wensen te bespreken.

Omgeving
Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is gelegen in het Groene Hart maar toch dichtbij Leiden en Den Haag. Het hotel ligt tegen de rand van het koninklijk landgoed "De Horsten", met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand. Leiden en Den Haag zijn leuke steden om voor of na het feest een bezoek te brengen.
De omgeving van Voorschoten leent zich tevens uitstekend voor mooie fietstochten en wandelroutes naar duinen en stranden.

Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen onder voorbehoud, niet geldig op feestdagen. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Culinair, trendy en sfeervol zijn enkele ingrediënten van restaurant Upstairs. Dit restaurant bevindt zich op de eerste etage van Hotel de Gouden Leeuw. Een locatie die nét even anders is dan u van ons hotel gewend bent.

Met veel enthousiasme en vakkennis maakt het team van Upstairs van uw avond een culinaire beleving. Geheel toegankelijk, biologisch, gezond en bewust.

Het restaurant is geschikt voor een exclusief diner van 60 tot 80 personen. De aansluitende Veurse salon is geschikt voor kleinere gezelschappen van 18 tot 60 personen. Ook voor uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst kunt u bij Upstairs terecht.

3-gangen € 37,50 per persoon | 4-gangen € 43,50 per persoon

Bekijk onze brochure hier. Op pagina 14 vindt u meer informatie over Upstairs.

Neem contact op via afdeling Sales, Marketing & Events via 071 560 2830 / sales@goudenleeuw.valk.nl (onder kantooruren bereikbaar)

Op de 1e etage van pannenkoekenrestaurant Tante Tokkie bevindt zich een ruimte die te gebruiken is voor elke gelegenheid. Alleen de sfeer van de zaal zorgt er al voor dat het een geslaagde middag of avond wordt. Van een kinderfeestje tot een familieborrel, van een bedrijfsreceptie tot een verjaardagslunch- of diner: wij verzorgen het!

Afhankelijk van het aantal personen stellen we een menu voor u samen, bestaande uit ± 5 pannenkoeken en eventueel een extra gerecht. De maaltijd kan uitgebreid worden met een voorgerecht, dessert en/of een hapjesassortiment.

Prijsindicatie: € 25,00 per volwassene en € 20,00 per kind t/m 10 jaar. Dit tarief is inclusief een kopje soep, dessert óf bittergarnituur + een pannenkoek en 3 drankjes uit het Hollands assortiment.

Meer informatie en een offerte zijn op te vragen via afdeling Sales, Marketing en Events van Hotel De Gouden Leeuw: + 31(0) 071 5602830 /sales@goudenleeuw.valk.nl(onder kantooruren bereikbaar).

Mimi is hét nieuwe food & lifestyle restaurant. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. U vindt Mimi naast de Valk Versmarkt op het zelfde terrein als Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw. Het unieke aan Mimi is dat zij uitsluitend werkt met dagverse producten, verwerkt op een creatieve manier vanuit Valk Versmarkt.

U kunt hier op ongedwongen wijze kennis maken met een tal van nieuwe producten. Heeft u bijvoorbeeld weleens van een Gua Bao broodje gehoord?

Ook op het gebied van dranken is Mimi’s een aanrader. Proef onze huisgemaakte verse sappen, maak kennis met overheerlijke wijnen of geniet van ons eigen koffie melange. Daarnaast is Mimi uw uitgelezen locatie voor een goede borrel met smaakvolle cocktails en watertandende snacks.

Proeflokaal Mimi organiseert borrels, groepslunch, zakelijk evenementen en proeverijen. Voor groepen boven de 40 personen gaan wij zelfs in de avonduren speciaal open!

In samenwerking met Valk Versmarkt maken we van uw (walking) lunch, feest of zakelijke bijeenkomst een geslaagd event.

Mimi beschikt over ongeveer 60 zitplaatsen. In overleg is proeflokaal Mimi ook exclusief af te huren. U kunt al uw wensen geheel op maat bespreken of naar ons mailen, omdat alles bespreekbaar is hanteren wij ook speciale prijzen, aangepast aan uw wensen.

Offerte aanvragen