Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke meeting een geschikte ruimte
Voor elke meeting een geschikte ruimte
Voor elk feest een passend arrangement

Zalen

Informatie m.b.t. het coronavirus: zakelijke bijeenkomsten zijn toegestaan met een maximum van 30 gasten per zaal, mits de bijeenkomst van noodzakelijk belang is. Particulier zaalverhuur is tot nader order niet toegestaan.

Bij Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw kunt u een zaal huren voor elke gelegenheid. Van een feestavond tot een brunch en van uw verjaardagsfeest tot een bruiloft met officiële huwelijksvoltrekking. Alles georganiseerd in een aparte ruimte. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of een zaal voor een workshop, congres of bedrijfsfeest? Bij Hotel De Gouden Leeuw kan het allemaal!

Direct contact opnemen kan met de afdeling Sales, Marketing & Events via +31 (0)71 560 2830 of sales@goudenleeuw.valk.nl (onder kantooruren bereikbaar).

STANDAARD IN ONS HOTEL

 • Daglicht in alle zalen
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkeren
 • Flexibiliteit en een team dat graag met u meedenkt

De mogelijkheden

 • Zakelijke bijeenkomsten

  Zakelijke bijeenkomsten

  Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw biedt meerdere zalen die geschikt zijn als vergaderruimte, congresruimte of workshopruimte. Ons salesteam is dé professionele partner in de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst.

  Lees meer
 • Feestelijke gelegenheden

  Feestelijke gelegenheden

  Wenst u met uw gezelschap een aparte zaal omdat u iets bijzonders te vieren heeft? Dat kan! Wij horen graag uw persoonlijke wensen en denken altijd met u mee. De mogelijkheden zijn groot: denk aan een lunch of (walking) diner, een receptie of borrel. Ook zijn wij een perfecte feestlocatie voor uw verjaardag, huwelijk of bedrijfsuitje.

  Lees meer
 • Bruiloft

  Bruiloft

  Als officiële trouwlocatie heeft Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw jarenlange ervaring in het organiseren van de perfecte bruiloft. Onze locatie is geschikt om uw bruiloft van begin tot eind te vieren, zelfs voor de ceremonie kunt u bij ons terecht. Uw trouwdag is bij ons in goede handen!

  Lees meer
 • Uitvaart en Condoleance

  Uitvaart en Condoleance

  Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Een gebeurtenis waar een waardig afscheid bij hoort. Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is een geschikte locatie voor een condoleance of uitvaart. U kunt afscheid nemen op een manier die bij u past en ondanks het verdriet, een goed gevoel geeft.

  Lees meer