- Hotel De Gouden Leeuw

Zalen

Bij Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw kunt u een zaal huren voor elke gelegenheid. Van een feestavond tot een brunch en van uw verjaardagsfeest tot bruiloft met officiële ceremonie. Alles georganiseerd in een aparte ruimte. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie of een zaal voor een workshop, congres of bedrijfsfeest? Bij Hotel de Gouden Leeuw kan het allemaal!

GELEGEN IN VOORSCHOTEN EN TOCH DICHT BIJ DEN HAAG EN LEIDEN!

 • Vergaderen in Zuid-Holland - Hotel De Gouden Leeuw

  Dé vergaderlocatie in Zuid-Holland

  Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw biedt meerdere zalen die geschikt zijn als bijvoorbeeld vergaderruimte, congresruimte of workshopruimte. Ons salesteam is dé professionele partner in de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst.

  Lees meer
 • Zaalverhuur - Hotel De Gouden Leeuw

  Zaalverhuur

  Wenst u met uw gezelschap een aparte zaal omdat u iets bijzonders te vieren heeft? Dat kan! Wij horen graag uw persoonlijke wensen en denken altijd met u mee. De mogelijkheden zijn groot: denk aan een lunch of diner, een receptie of borrel. Ook zijn wij een perfecte feestlocatie voor uw verjaardag, huwelijk of bedrijfsuitje.

  Lees meer
 • Bruiloft - Hotel De Gouden Leeuw

  Bruiloft

  Als officiële trouwlocatie heeft Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw jarenlange ervaring in het organiseren van de perfecte bruiloft. Onze locatie is geschikt om uw bruiloft van begin tot eind te vieren, zelfs voor de ceremonie kunt u bij ons terecht. Uw trouwdag is bij ons in goede handen!

  Lees meer
 • Uitvaart en condoleance - Hotel De Gouden Leeuw

  Uitvaart en condoleance

  Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Een gebeurtenis waar een waardig afscheid bij hoort. Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is een geschikte locatie voor een condoleance of uitvaart. U kunt afscheid nemen op een manier die bij u past en ondanks het verdriet, een goed gevoel geeft.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.