Direct naar de contentDirect naar de footer

In juli 2021 is Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. In het hoofdgebouw, waar de brand heeft gewoed, bevonden zich de vergader- en feestzalen. Het hoofdgebouw is dusdanig beschadigd dat wij dit pand niet meer kunnen openen.

Na ruim 80 jaar vele gasten met trots te hebben ontvangen, is het ook tijd om een pand te plaatsen die weer volledig voldoet aan de huidige Van der Valk norm. Eind 2022 starten we daarom met de sloop van dit pand en bouwen we een geheel nieuw en duurzaam pand met restaurants, kamers en (vergader)zalen.

Wat is er wel mogelijk?

Tante Tokkie

Tante Tokkie

Achter het hotel ligt Tante Tokkie. Op de 1e etage bevindt zich een lichte ruimte met een capaciteit van maximaal 60 personen. Alleen de sfeer van de zaal zorgt er al voor dat het een geslaagde middag of avond wordt. Van een kinderfeestje tot een familieborrel, van een bedrijfsreceptie tot een verjaardagslunch-/diner: Tante Tokkie verzorgt het!

Meer informatie
Ivy Boutique Wellness

Ivy Boutique Wellness

Achter het hotel ligt tevens Ivy Boutique Wellness. In de nok van Ivy bevindt zich een lichte ruimte van 25 m2 welke ideaal te gebruiken is als flexplek, gespreksruimte of als unieke vergaderlocatie voor een klein gezelschap.

Deze bijzondere zaal is sfeervol ingericht met een ronde tafel, geschikt voor maximaal 4 personen (2 personen o.b.v. 1,5 meter). Ook kan je plaatsnemen op de comfortabele zitjes.

Meer informatie
Valk hotels in de omgeving