Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Gerookte zalm

    14,25

    Gerookte zalm, kappertjes, bieslook, rode ui en mierikswortelsaus (+ 2.50 voor arrangementen)

  • Hollandse garnalen

    15,50

    85 gram, geserveerd met cocktailsaus (+ 3.50 voor arrangementen)

  • Gerookte kip

    10,75

    Gerookte kip met gepofte rode biet, sinaasappelchutney en sesam kletskoppen

  • Rundercarpaccio

    12,50

    Met pesto of truffelcrème, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten (+ 1.50 voor arrangementen)

  • Buikspek

    10,75

    Gemarineerde buikspek met gegrilde ananas en watermeloen

  • Rock shrimps

    15,50

    Gefrituurde garnalen in panko-tempura beslag met hete salsa, sesam en lente-ui (+ 3.50 voor arrangementen)

Salades

Salades

  • Caesar salade met kip

    14,50

    Romeinse sla met kip, gepocheerd ei, croutons, Parmezaan en de klassieke Caesardressing met ansjovis (+ 2.50 voor arrangementen)

  • Caesar salade met gamba

    16,50

    Romeinse sla met 5 gamba’s, gepocheerd ei, croutons, Parmezaan en de klassieke Caesardressing met ansjovis (+ 3.50 voor arrangementen)

  • Salade geitenkaas *

    11,75

    Salade met zongedroogde tomaten, walnoten, appel en honing-mosterddressing

    * Vegetarisch
Soepen

Soepen

Soepen
  • Franse uiensoep

    6,25

    gegratineerd met kaas

  • Pomodori tomatensoep

    6,00
  • Parmezaansoep

    6,75

    met basilicum

Pizza's

Pizza's

  • Margherita *

    12,50

    Tomatensaus, mozzarella, zongedroogde tomaat en basilicum

    * Vegetarisch
  • Tonijn

    14,50

    Tomatensaus, mozzarella, tonijn, rode ui en rucola

  • Quattro Formaggi *

    15,50

    Tomatensaus, mozzarella, Parmezaan, gorgonzola en belegen kaas

    * Vegetarisch
  • Prosciutto

    14,50

    Tomatensaus, mozzarella, rauwe ham, zongedroogde tomaat en rucola

Voor de kleine eter

Voor de kleine eter

  • Sliptong

    19,50

    Twee gebakken sliptongetjes

  • Lady zalm

    19,00

    Gegrild, met groene groentes en teriyaki saus

  • Lady Steak

    17,50

    120 gr biefstuk met pepersaus

  • Halve Schnitzel

    15,50

    Met gebakken ui, champignons en pepersaus

Favorieten

Favorieten

  • Hamburger

    16,50

    Met cheddar, gebakken ei, sla, spek, ui, augurk, tomaat en hamburgersaus. Geserveerd met friet

  • Kippetje

    17,50

    Gegrilde kip van Valk Versmarkt met verse appelmoes

  • Kipsaté

    15,50

    Saté van kippendijen met pindasaus, gebakken uitjes, atjar, kroepoek en friet

  • Spareribs uit eigen slagerij

    19,50

    Gemarineerde spareribs met twee koude sauzen

  • Kalfslever

    18,75

    met gebakken ui, spek en appel

Vis

Vis

  • Sliptong

    25,50

    Drie gebakken sliptongetjes (+ 3.50 voor arrangementen)

  • Noordzee tong

    39,50

    In roomboter gebakken zeetong (+ 12.50 voor arrangementen)

  • Zalmfilet

    23,50

    Gegrild, met groene groentes en teriyaki saus (+ 2.50 voor arrangementen)

  • Scholfilet

    21,50

    Uit de oven, met doperwtencrème, venkel en Hollandaise saus (+ 2.50 voor arrangementen)

Vlees

Vlees

  • Schnitzel De Gouden Leeuw

    19,50

    met champignons, ui, pepersaus

  • Holsteiner Schnitzel

    20,25

    Met gebakken uien en een gebakken ei

  • Cordon bleu

    18,25

    'Beter leven' Cordon Bleu met brie of kaas

  • Varkenshaas

    19,50

    met champignons, ui en roomsaus

  • Kogelbiefstuk

    23,50

    Met ui, champignons en pepersaus (+ 2.50 voor arrangementen)

  • Tournedos

    27,50

    Met Stroganoffsaus (+ 7.50 voor arrangementen)

Vegetarisch

Vegetarisch

  • Melanzane *

    14,25

    Vegetarische lasagne met aubergine, courgette, olijven, pasta en Béchamel

    * Vegetarisch
  • Japanse pannenkoek *

    14,75

    Vegetarische hartige pannenkoek met kool, lente-ui, gefrituurde uitjes, Okinomiyaki saus en Japanse mayonaise

    * Vegetarisch
  • Huisgemaakte quiche *

    14,75

    Met paddenstoelen, walnoten en schapenkaas van eigen boerderij, geserveerd met een frisse salade en uienchutney

    * Vegetarisch
Desserts

Desserts

  • Dame Blanche

    7,50

    Vanilleroomijs, slagroom en warme chocoladesaus

  • Sorbet

    7,50

    Vers fruit met frambozensaus, mango-, frambozen- en citroensorbetijs

  • Café glacé

    7,00

    Koffiecrème met vanilleroomijs, koffieroomijs en mokkasaus

  • Cheesecake

    8,00

    Witte chocolade cheesecake met roodfruit coulis en chocoladeijs (+ 1.50 voor arrangementen)

  • Romanoff

    8,00

    Hollandse aardbeien met Romanoffsaus en vanilleroomijs (+ 1.50 voor arrangementen)

  • Panna Cotta

    6,50

    Italiaans roomdessert met karamel, butterscotch en een crumble van noten