Direct naar de contentDirect naar de footer
Impressie nieuw Valk Restaurant
Impressie nieuw Valk Restaurant
Genieten van de echte Valk-Klassiekers
De lekkerste pannenkoeken

in Tante Tokkie

Zwemmen en relaxen

In Ivy Boutique Wellness

Huisgemaakt ijs

In Tante Tokkie

De meest verse (Valk) producten shoppen

In Valk Versmarkt

Lunchen en borrelen

In Proeflokaal Mimi

Schapen worden gemolken en geiten halen rare streken uit

Op de natuurboerderij van Tante Tokkie

Ons hotel en onze faciliteiten

In juli 2021 is Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. Op deze pagina vindt u alle informatie die van belang kan zijn voor uw verblijf in ons hotel of bij een bezoek aan één van onze faciliteiten.

U kunt voor vragen contact opnemen per e-mail: info@goudenleeuw.valk.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar via 071 560 2800.

Het hotel en ons restaurant
Naast het voormalige hoofdgebouw bevindt zich het motel met hotelkamers. Dit pand heeft op 1 april 2022 haar deuren weer geopend. Het pand beschikt over een eigen entree met receptie en 96 hotelkamers. Dit pand beschikt niet over een hotelbar, restaurant of andere faciliteiten.

Direct achter het hotel hebben we ons nieuwe (tijdelijke) restaurant De Kleine Leeuw geopend. We bieden hier het ontbijtbuffet, een à la carte lunch en een à la carte diner aan. Vanaf september hopen we weer te starten met het lunchbuffet. Bekijk de mogelijkheden hier.

Wellness

  • In Ivy Boutique Wellness kunt u, bij boeking van een hotelkamer, kosteloos gebruik maken van het zwembad en de fitness.
  • Reserveren is mogelijk via de hotelreceptie. Let op: er is beperkte beschikbaarheid en vol = vol.
  • Voor de overige faciliteiten, waaronder de sauna's en diverse behandelingen, betaalt u een toeslag.

Bekijk een compleet overzicht met onze faciliteiten hier.

Plattegrond met onze faciliteiten:

Het voormalige hoofdgebouw
In het hoofdgebouw, waar de brand heeft gewoed, bevonden zich het Valk restaurant, het Live Cooking restaurant, Restaurant Upstairs, de vergader- en feestzalen en onze Luxe kamers/suites. Het hoofdgebouw is dusdanig beschadigd dat wij dit pand niet meer kunnen openen.
Na ruim 80 jaar vele gasten met trots te hebben ontvangen, is het ook tijd om een pand te plaatsen die weer volledig voldoet aan de huidige Van der Valk norm. Eind 2022 starten we daarom met de sloop van dit pand en bouwen we een geheel nieuw en duurzaam pand met restaurants, kamers en (vergader)zalen.