Direct naar de contentDirect naar de footer

Natuurboerderij met pannenkoekenhuis

Op 10 september is de bouw gestart van de natuurboerderij van Van der Valk, gelegen op het terrein achter Hotel de Gouden Leeuw. Dit kleinschalige dier- en natuurvriendelijke boerenbedrijf geeft een unieke inkijk in het leven van een boer en de daarbij behorende werkzaamheden. Het houden van kleinvee in de natuurlijke omgeving zal hier centraal staan. Denk hierbij aan onder andere schapen, geiten en varkens.

Bij deze boerderij is iedereen welkom voor een kijkje achter de schermen. Belangrijk is het verhaal dat verteld wordt: het échte leven, dieren die heerlijk kunnen wroeten in de grond en die de ruimte hebben om hun natuurlijke gedrag te vertonen.

De natuurboerderij zal haar eigen kaas gaan produceren waarbij u als bezoeker het hele proces mee kunt maken. Alle producten worden te koop aangeboden: natuurlijk en vers.

Ook wordt er een pannenkoekenrestaurant gebouwd, aangrenzend aan de natuurboerderij. Geniet hier van een verse pannenkoek of wat anders lekkers dat het restaurant te bieden heeft.

Houd deze pagina goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.