Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk fietsen

Tijdens het fietsen kunt u genieten van de mooie vergezichten over het open veenweidegebied. Op enkele plekken wordt u verrast door pittoreske bebouwingslinten waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Algemene informatie
De vele fietspaden en de landelijke wegen bieden u een gevarieerd uitzicht zoals dat in Nederland vrijwel niet voorkomt. De kustroutes met de smalle landweggetjes over het platteland en de karakteristieke gemoedelijke dorpjes bieden u een ideale omgeving om samen met het hele gezin erop uit te trekken.

In het hotel hebben we meerdere routekaarten waarmee u gemakkelijk de fietsroutes in de omgeving kunt ontdekken. Via het Koninklijk landgoed de Horsten in Wassenaar fietst u richting Scheveningen, Noordwijk of Katwijk. U kunt genieten van de eindeloze bollenvelden in de bollenstreek of van het water op de Kagerplassen.

'TOP' fietsroutes
TOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Dit is een startpunt waar u de auto kunt achterlaten om vandaar heerlijk te fietsen of te wandelen in een landelijke omgeving. Hotel de Gouden Leeuw is het startpunt voor 3 fietsroutes. Het startpunt is te herkennen aan de groene, stalen halm van 5,5 meter hoog op het parkeerterrein van Hotel de Gouden Leeuw.

De routes kunt u ook downloaden op uw telefoon of in de betreffende app via Toproutenetwerk.

Fietsverhuur
Bij Hotel de Gouden Leeuw kunt u een fiets huren. U huurt een 7-versnellingen fiets voor € 17,50 per dag en een e-bike voor € 27,50 per dag.

Op ons terrein is een overdekte, af te sluiten fietsenstalling waar hotelgasten gebruik van kunnen maken. De fietsenstalling is te openen en af te sluiten met de hotelkamerkaart.