Direct naar de contentDirect naar de footer
Informatie m.b.t. het coronavirus: Wij starten weer met het verhuren van onze zalen voor feestelijke gelegenheden vanaf het najaar. Neem contact op met de afdeling Sales, Marketing & Events voor meer informatie: 071 560 2830 / sales@goudenleeuw.valk.nl (onder kantooruren bereikbaar).

Jullie gaan trouwen en willen natuurlijk een perfecte bruiloft hebben. Laat Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw jullie hierin assisteren. Samen met jullie zorgen wij voor de mooiste dag van jullie leven! Een bruiloft volledig naar jullie wensen ingevuld, precies zoals je het altijd voor u zag.

Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw is een officiële trouwlocatie in Voorschoten. Zelfs het ja-woord kan dus in één van onze prachtige zalen plaatsvinden. Graag nodigen we jullie uit een kijkje te komen nemen om de trouwzaal te bekijken. Niet alleen is het hotel geschikt voor de huwelijksvoltrekking, ook de receptie, het diner en de feestavond zijn bij ons in goede handen. We beschikken zelfs over een bruidssuite met groot bubbelbad om jullie huwelijksnacht door te brengen. De volgende ochtend genieten jullie van een heerlijk champagne ontbijt op bed.

Het hotel ligt in het Groene Hart, dichtbij Leiden en Den Haag. Tegen de rand van het koninklijk groengebied "De Horsten" en met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand, is deze omgeving tevens de perfecte locatie voor jullie trouwfoto's.


Bekijk hier onze trouwbrochure voor meer informatie.
Bekijk hier onze brochure met diverse arrangementen.
Maak een afspraak met salesafdeling om al jullie wensen persoonlijk te bespreken: 071-560 28 30 / sales@goudenleeuw.valk.nl (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereikbaar).

Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen onder voorbehoud, niet geldig op feestdagen. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
Op verschillende data gedurende het jaar openen meer dan 200 trouwlocaties de deuren van 11:00 tot 16:00 uur. U kunt vrijblijvend deze locaties bezichtigen om de sfeer te proeven. Zo ook bij Hotel de Gouden Leeuw!
De eerstvolgende open dag zal op zondag 26 september 2021 zijn (vooralsnog enkel op afspraak ivm het Coronavirus).

Onze professionele salesmedewerkers zullen u alles vertellen over de mogelijkheden binnen het hotel.We laten de geschikte zalen zien, u ontvangt de brochure met voorbeeldarrangementen en, indien de tijd dit toelaat, nemen we jullie wensen m.b.t. the big day door en ontvangen jullie binnen enkele dagen een voorbeeldofferte.

Ook geïnteresseerd in de bruidssuite? Ook hier kunt u vandaag een kijkje nemen. Bij boeking bieden we jullie de huwelijksnacht gratis aan!

Meld je aan via de site van Top Trouwlocaties zodat je ook kans maakt om jullie huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- te winnen!

Bekijk alle deelnemende locaties via:

www.opentoptrouwlocatieroute.nl

Offerte aanvragen