Direct naar de contentDirect naar de footer
U gaat trouwen en wil natuurlijk een perfecte bruiloft hebben. Laat Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw u hierin assisteren. Samen met u zorgen wij voor de mooiste dag van uw leven! Een bruiloft volledig naar uw wensen ingevuld, precies zoals u het altijd voor u zag.

Van der Valk Hotel de Gouden Leeuw is een officiële trouwlocatie in Voorschoten. Zelfs het ja-woord kan dus in één van onze prachtige zalen plaatsvinden. Graag nodigen we u uit een kijkje te komen nemen om uw trouwzaal te bekijken. Niet alleen is het hotel geschikt voor de huwelijksvoltrekking, ook de receptie, het diner en de feestavond zijn bij ons in goede handen. We beschikken zelfs over een mooie bruidssuite met jacuzzi om uw huwelijksnacht door te brengen. De volgende ochtend geniet u van een heerlijk champagne ontbijt op bed.

Het hotel ligt in het Groene Hart, dichtbij Leiden en Den Haag. Tegen de rand van het koninklijk groengebied "De Horsten" en met Kasteel Duivenvoorde op steenworp afstand, is deze omgeving tevens de perfecte locatie voor uw trouwfoto's.

Bekijk hier onze brochure voor alle mogelijkheden. Maak een afspraak met salesafdeling om al uw wensen persoonlijk te bespreken: 071-560 28 30 / sales@goudenleeuw.valk.nl.
Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur

Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen onder voorbehoud, niet geldig op feestdagen. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
Op verschillende data gedurende het jaar openen meer dan 200 trouwlocaties de deuren van 11:00 tot 16:00 uur. U kunt vrijblijvend deze locaties bezichtigen om de sfeer te proeven. Zo ook bij Hotel de Gouden Leeuw!
De volgende open dagen staan gepland in 2020:
Zondag 22 november 2020

U wordt ontvangen met een heerlijk glas prosecco in onze gezellige hotelbar. Onze professionele salesmedewerkers zullen u alles vertellen over de mogelijkheden binnen het hotel.We laten de geschikte zalen zien, waaronder Restaurant Upstairs, welke speciaal vandaag haar deuren eerder opent.

Ook geïnteresseerd in de bruidssuite? Ook hier kunt u vandaag een kijkje nemen. Bij boeking bieden we jullie de huwelijksnacht gratis aan!

Meld je aan via de site van Top Trouwlocaties zodat je ook kans maakt om jullie huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- te winnen!

Bekijk alle deelnemende locaties via:

www.opentoptrouwlocatieroute.nl

Offerte aanvragen