Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

In verband met het Coronavirus bieden we tijdelijk een beperkte dinerkaart aan.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt de lekkerste voorgerechten voor u
  • Pomodori tomatensoep

    5,75
  • Franse uiensoep

    6,25

    Gegratineerd met kaas

  • Gerookte zalm

    13,75

    met kappertjes, bieslook, rode ui en mierikswortelsaus

    14,50
  • Hollandse garnalen

    15,50

    85 gram, geserveerd met cocktailsaus
    (+1.50 voor arrangementen)

  • Rock shrimps

    14,95

    Gefrituurde grote garnalen in panko-tempura beslag, met hete salsa, sesam en lente ui
    (+1.50 voor arrangementen)

  • Vitello tonato

    12,75

    Italiaanse klassieker van plakjes kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui

  • Carpaccio met pesto of truffelcrème

    11,95

    met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

  • Salade geitenkaas *

    11,75

    met ijsbergsla, rucola, zoete aardappel, tomaat, honing, appel, walnoten en mosterddressing

    * Vegetarisch
  • Caesar salade met gamba’s

    16,50

    Romeinse sla, 5 gamba’s, gepocheerd ei, croutons, Parmezaan en klassieke Caesardressing met ansjovis
    (+2.50 voor arrangementen)

  • Caesar salade met kip

    14,50

    Romeinse sla, kip, gepocheerd ei, croutons, Parmezaan en klassieke Caesardressing met ansjovis

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Zalmfilet

    22,50

    met zwarte pasta, doperwten en zongedroogde tomaten

  • Sliptong 2 stuks

    18,50


  • Sliptong 3 stuks

    24,50

    (+2.50 voor arrangementen)

  • Kabeljauw

    23,50

    Gebakken, met Hollandse garnalen, zeekraal, aardappelpuree en kreeftensaus

  • Schnitzel De Gouden Leeuw

    19,25

    Keuze uit een hele schnitzel, met champignons, ui en pepersaus

  • halve schnitzel

    14,00

    Keuze uit een hele schnitzel, met champignons, ui en pepersaus

  • Holsteiner Schnitzel

    19,50

    met een gebakken ei en appelmoes met kers

  • Schnitzel De Gouden Leeuw

    19,25

    Keuze uit een hele of halve schnitzel, met champignons, ui en pepersaus

  • Cordon Bleu

    17,25

    ‘Beter Leven’ Cordon bleu met brie of kaas

  • Varkenshaas

    19,50

    met champignons, ui en roomsaus

  • Spare ribs uit eigen slagerij

    18,50

    Gemarineerde spare ribs met twee koude sauzen

  • Kalfslever

    18,25

    met gebakken ui, spek en appel

  • Kogelbiefstuk

    22,50

    met spek, ui, champignons en kruidenboter
    (+2.50 voor arrangementen)

  • Chateau Briand

    57,50

    Gesneden ossenhaas, ui, champignons, Stroganoff en pepersaus. Langere bereidingstijd. Voor 2 personen
    (+ 1x 12.50 voor arrangementen)

  • Pepersteak

    16,50

    120 gr.* met gebroken peperkorrels en pepersaus

  • pepersteak

    21,50

    200 gr.* met gebroken peperkorrels en pepersaus
    (+2.50 voor arrangementen*)

  • Tournedos

    27,50

    met stroganoffsaus (graan gevoerd rund)
    (+4.50 voor arrangementen)

  • Kipsaté

    14,50

    Saté van kippendijen, met pindasaus, gebakken uitjes, gado gado, kroepoek en frites

  • Kippetje

    16,50

    Gegrilde kip met verse appelmoes en dikke frieten

  • Hamburger

    16,50

    Hamburger met Cheddar, gebakken ei, ijsbergsla, spek, ui, augurk, tomaat en hamburgersaus

  • Ravioli funghi *

    14,75

    Gevuld met paddenstoelen en geserveerd met geroosterde paprika en truffel roomsaus

    * Vegetarisch
  • Veggieburger *

    14,75

    Tofuburger met bietenhummus, Cheddar, ijsbergsla en gegrilde groenten

    * Vegetarisch

Bij het hoofdgerecht serveren we frites, groente, salade en appelmoes. U kunt altijd extra bijbestellen.

Kindermenu

Kindermenu

Voor de kleintjes
  • Tomatensoep

    4,00
  • Mini carpaccio

    9,50
  • Patat met een snack;

    5,95

    Keuze uit kaassoufflé, frikandel of kipnuggets

  • Halve schnitzel

    10,50

    met frietjes en mayonaise

  • Zalmfilet

    15,50

    met frietjes en mayonaise

  • Gave kinderbeker

    3,95

    Vanille roomijs met slagroom

Dessert

Dessert

  • Dame Blanche

    7,00

    Vanille roomijs, slagroom en warme chocoladesaus

  • Van der Valk sorbet

    7,50

    Fruitcocktail, vanille roomijs, frambozen sorbetijs, frambozensaus en slagroom

  • Poire belle Hélène

    7,50

    Perensorbetijs, peertje, gezouten karamel en slagroom

  • Café Glacé

    7,50

    Koffiecrème met vanille roomijs, koffie roomijs en mokkasaus