- Hotel naam
- Hotel De Gouden Leeuw
- Adres
- Veurseweg 180
- Postcode en plaats
- 2252AG Voorschoten
- Locatie
- Open in Google Maps
Dinerkaart De Kleine Leeuw
Geniet vanaf 12:00uur al van onze dinerkaart (geldig voor gezelschappen bestaande uit maximaal 19 personen). Tijdens feestdagen kan een aangepaste kaart gehanteerd worden.
Voorgerechten
- Carpaccio Klassiek- 15,00 - Olie • parmezaan • rucola • Maldon zout 
- Carpaccio Truffel- 16,00 - Truffelmayo • Parmezaan • rucola 
- Huzarensalade- 14,00 - Huisgemaakte salade • aardappel • wortel • augurk • ui • mayo • ham van eigen slagerij • sla • Tokkie eitje 
- Vitello Tonnato- 16,00 - Dungesneden kalfsvlees • tonijnmayonaise • kappertjes 
- Gyoza *- 14,00 - Vegetarische Japanse dumpling • Oosterse dressing • zoetzure komkommer • rode ui • sesam • gebakken uitjes • bosui * Vegetarisch
- Gerookte zalm- 17,00 - Geserveerd met blini's • crème fraiche • ui • kappertjes • bieslook 
- Rock shrimps- 18,00 - Gamba’s • panko • tempura • pittige saus • sesam • bosui 
- Vistrio- 18,00 - Gerookte zalm • Noorse garnalen met cocktailsaus • brioche met kerriekrabsalade 
- Tomatensoep *- 9,00 - Room • kruidenolie • broodje * Vegetarisch
- Soep van de chef- 9,00 - Zoete aardappel • gele paprika • harissa • pitjes • broodje 
Hoofdgerechten
- Mosselpan- 27,00 - Twee sauzen • friet 
- Sliptong- 29,00 - 3 stuks • in roomboter gebakken • groentegarnituur 
- Gebakken zalm- 25,00 - 140 gram • parelcouscous • groene groenten • dille • Hollandaisesaus 
- Gebakken zeebaars- 24,00 - Krieltjes • venkel • haricots verts • witte wijnsaus met lava 
- Beef stroganoff- 26,00 - Angus biefstuk • krieltjes • seizoensgroenten 
- Burger- 20,00 - Runderburger • sla • tomaat • ui • Cheddar • spek • hamburgersaus • friet 
- Gebakken kalfslever- 20,00 - Gebakken ui • spek • appel 
- Kipsaté- 20,00 - Kippendij • satésaus • gebakken ui • groente • kroepoek • friet 
- Schnitzel 'De Kleine Leeuw'- 22,00 - Spek • ui • champignons • pepersaus 
- Spareribs- 23,00 - Van Valk Versmarkt • barbecuesaus • sesam • bosui 
- Cordon Bleu- 22,00 - Met kaas of brie • seizoensgroenten 
- Gnocchi *- 22,00 - Venkel • hazelnoot • schapenkaas • lavassaus * Vegetarisch
- Caponata *- 23,00 - Stoof • aubergine • courgette • tomaat • paprika • ui • burrata en basilicum * Vegetarisch
- Sliptong- 26,00 - 2 stuks • in roomboter gebakken • groentegarnituur 
 Voor de kleine eter
- Kleine gebakken zeebaars- 20,00 - Krieltjes • venkel • haricots verts • witte wijnsaus met lavas 
 Voor de kleine eter
- Halve schnitzel 'De Kleine Leeuw'- 18,00 - Spek • ui • champignons • pepersaus 
 Voor de kleine eter
Kindergerechten
- Kindermenu- 18,00 - Kleine tomatensoep • Friet met een snack • Toekan toetje 
- Tomatensoepje *- 6,00 * Vegetarisch
- Friet met een snack- 8,00 - Keuze uit een kroket, frikandel, kipnuggets of een kaassoufflé 
- Spareribs- 17,00 - Friet 
- Halve varkensschnitzel- 15,00 - Groente groenten • krieltjes 
- Kipschnitzel- 15,00 - bimi • krieltjes 
- Gebakken zalm- 21,00 - Parelcouscous • groente groenten • remouladesaus 
- Toekan toetje- 6,00 
Nagerechten
- Crème Brûlée- 8,00 - Custard • gekarameliseerde rietsuiker 
- Dame Blanche- 9,00 - Vanille roomijs • slagroom • chocoladesaus 
- Café Glacé- 9,00 - Koffiecrème • vanilleroomijs • koffieroomijs • karamel 
- Yoghurt amarenen- 9,00 - Yoghurtijs • kersencoulis • meringue • slagroom 
- Aardbeien Romanoff- 9,00 - Mousse met crème de cassis • vanilleroomijs • aarbeien • aardbeiensaus • meringuq 
- Split- 8,00 - Sinaasappelsorbet • vanille roomijs • frambozensaus • slagroom 
- Kaasplankje- 14,00 - Naturel buffelkaas • Tokkie jonge naturel schapenkaas • Tokkie belegen kruidenkaas • Het Geheim van Voorschoten 
3-gangenmenu
- Valk's tijdloze klassiekers - 3-gangenmenu- 43,00 - Huzarensalade • Schnitzel 'De Kleine Leeuw' • Yoghurt amarenen