Direct naar de contentDirect naar de footer

Puur ontspannen

Compleet tot rust op een unieke locatie midden in de groene weide. Bij Ivy Boutique Wellness kun je ontspannen en genieten in de luxe en eigenzinnige wellness met zwembad, sauna's en fitness. Om het plaatje compleet te maken kunt u hier ook terecht voor behandelingen voor beauty & mind. De wellness is ook toegankelijk voor gasten die niet in het hotel verblijven.

In verband met de overheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus dient voor de faciliteiten van Ivy Boutique Wellness gereserveerd te worden. Raadpleeg hiervoor de medewerkers van Ivy Boutique Wellness via 0715602810 of info@ivyboutiquewellness.nl.

  • Het zwembad is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur. Ivy werkt uitsluitend op reservering en ontvangt maximaal vier gasten per uur in het zwembad.
  • De sauna is geopend van 09.30 uur tot 21.30 uur. Ivy werkt met tijdsblokken van drie uur en ontvangt per tijdsblok maximaal 10 gasten. De tijdsblokken starten om 09.30 uur, 12.30 uur, 15.30 uur en 18.30 uur.
  • De fitness is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur. Ook op reservering met een maximaal aantal personen in de zaal.
Zwembad

Zwembad

Het zwembad is 1.40 meter diep en 7,5 bij 14 meter groot. Het water is rond de 28-29 C, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding.
Hotelgasten kunnen kosteloos gebruik maken van het zwembad. Bent u geen hotelgast en wilt u regelmatig baantjes zwemmen? Dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten of een rittenkaart te kopen.

Meer informatie
Fitness

Fitness

Op de 1e en 2e verdieping is de fitness ingericht met de nieuwste apparatuur van Technogym. Bij de fitness is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten of om te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Ook worden er Small Group Trainingen aangeboden, bootcamps en Yogalessen.
Gebruik van de fitness is kosteloos voor hotelgasten.

Meer informatie
Sauna's

Sauna's

Het saunagedeelte bestaat uit de volgende faciliteiten:

  • Sauna's: Finse sauna, Lichttherapie sauna, Kruidensauna, Zoutsauna, Hamam, Caldarium (warmwaterkamer)
  • Voetenbad
  • Jacuzzi
  • Dompelbad

In de wellness gelden twee badkledingdagen: woensdag en zondag. De overige dagen is badkleding niet toegestaan. (Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding).
Voor hotelgasten geldt een toeslag van € 10,00 om gebruik te maken van de sauna's.

Meer informatie
Behandelingen

Behandelingen

Kom tot rust, word fit, mooi, blij of helemaal zen. Ivy biedt behandelingen waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning essentieel zijn. Diverse behandelingen worden aangeboden, waaronder massages, facials, manicure en pedicure. Plastische chirurgie, hypnotherapie, cryolipolyse, orthomoleculaire therapie behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Nokruimte

Nokruimte

In de nok van Ivy bevindt zich een lichte ruimte van 25 m2 welke ideaal te gebruiken is als flexplek/werkplek, gespreksruimte of als unieke vergaderlocatie voor een klein gezelschap.

Deze bijzondere zaal is sfeervol ingericht met een ronde tafel, geschikt voor maximaal 4 personen (2 personen o.b.v. 1,5 meter afstand). Ook kunt u plaatsnemen op de comfortabele zitjes.

Het tarief bedraagt voor één dagdeel € 75,00, voor twee dagdelen € 115,00 inclusief onbeperkt koffie en thee. Voor de beschikbaarheid en meer informatie kunt u mailen naar info@ivyboutiquewellness.nl.

Meer informatie
Lounge

Lounge

In de sfeervolle lounge met open haard zijn diverse dranken en kleine gerechten te verkrijgen.