Direct naar de contentDirect naar de footer

Puur ontspannen

Kom compleet tot rust op een unieke locatie midden in de groene weide. Bij Ivy Boutique Wellness kunt u ontspannen en genieten in de luxe en eigenzinnige wellness met zwembad, sauna's en fitness. Om het plaatje compleet te maken kunt u hier ook terecht voor behandelingen voor beauty & mind.

Januari deal

Januari deal

Begin 2024 goed met een sportabonnement bij IVY en geniet van vele voordelen:

  • Geen inschrijfgeld t.w.v. 25.00
  • Gratis Inbody meting t.w.v. 25.00
  • Gratis maand sauna t.w.v. 85.00*
    bij een IVY-Fit abonnement
  • Persoonlijk trainings- en voedingsadvies

Sluit je abonnement in januari af voor een startperiode van slechts 3 maanden.

Meer informatie
Zwembad

Zwembad

Het zwembad is 1.40 meter diep en 7,5 bij 14 meter groot. Het water is rond de 28 C, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding.
Wilt u op regelmatige basis baantjes zwemmen? Dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten of een rittenkaart te kopen.

Meer informatie
Fitness

Fitness

Op de 1e en 2e verdieping is de fitness ingericht met de nieuwste apparatuur van Technogym. Bij de fitness is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten of om te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Ook worden er Small Group Trainingen aangeboden, bootcamps en Yogalessen.

Meer informatie
Sauna's

Sauna's

Het saunagedeelte bestaat uit de volgende faciliteiten:

  • Sauna's: Finse sauna, Lichttherapie sauna, Kruidensauna, Zoutsauna, Hamam, Caldarium (warmwaterkamer)
  • Voetenbad
  • Jacuzzi
  • Dompelbad

In de wellness gelden twee badkledingdagen: woensdag en zondag. De overige dagen is badkleding niet toegestaan. (Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding).

Meer informatie
Behandelingen

Behandelingen

Kom tot rust, word fit, mooi, blij of helemaal zen. Ivy biedt behandelingen waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning essentieel zijn. Diverse behandelingen worden aangeboden, waaronder massages, facials, manicure en pedicure. Plastische chirurgie, hypnotherapie, cryolipolyse, orthomoleculaire therapie behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Nokruimte

Nokruimte

In de nok van Ivy bevindt zich een lichte ruimte van 25 m2 welke ideaal te gebruiken is als flexplek/werkplek, gespreksruimte of als unieke vergaderlocatie voor een klein gezelschap.

Deze bijzondere zaal is sfeervol ingericht met een ronde tafel, geschikt voor maximaal 4 personen (2 personen o.b.v. 1,5 meter afstand). Ook kunt u plaatsnemen op de comfortabele zitjes.

Meer informatie
Lounge

Lounge

In de sfeervolle lounge met open haard zijn diverse dranken en kleine gerechten te verkrijgen.