Direct naar de contentDirect naar de footer

Puur ontspannen

In verband met de overheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus dient voor de faciliteiten van Ivy Boutique Wellness gereserveerd te worden. Raadpleeg hiervoor de medewerkers van Ivy Boutique Wellness.

Ivy Boutique Wellness ligt vlak achter Hotel de Gouden Leeuw. We willen graag zoveel mogelijk gasten plezier laten hebben van Ivy Boutique Wellness. De Wellness is daarom niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk, maar ook voor gasten die niet in het hotel verblijven. Iedereen is welkom!
Ivy is dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00 uur.
De sauna's zijn geopend van 10:00 tot 22:00 uur.
Zwembad

Zwembad

Het zwembad is 1.40 meter diep en 7,5 bij 14 meter groot. Het water is rond de 28-29 C, waardoor spieren optimaal kunnen ontspannen. Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding. Kinderen tot 16 jaar uitsluitend onder begeleiding van volwassen ouder of verzorger
Hotelgasten kunnen kosteloos gebruik maken van het zwembad. Bent u geen hotelgast en wilt u regelmatig baantjes zwemmen? Dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten of een rittenkaart te kopen. Bekijk de tarieven hier.

Fitness

Fitness

Op de 1e en 2e verdieping is de fitness ingericht met de nieuwste apparatuur van Technogym. Bij de fitness is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten of om te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Ook worden er Small Group Trainingen aangeboden, bootcamps en Yogalessen.
Gebruik van de fitness is kosteloos voor hotelgasten. Bekijk de tarieven hier.

Sauna's

Sauna's

De sauna's zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00uur.
Het saunagedeelte bestaat uit de volgende faciliteiten:

  • Sauna's: Finse sauna, Lichttherapie sauna, Kruidensauna, Zoutsauna, Hamam, Caldarium (warmwaterkamer)
  • Voetenbad
  • Jacuzzi
  • Dompelbad

In de wellness gelden twee badkledingsdagen: woensdag en zondag. De overige dagen is badkleding niet toegestaan. (Het zwembad is alleen toegankelijk met zwemkleding).
Voor hotelgasten geldt een toeslag van € 10,00 om gebruik te maken van de sauna's. Bekijk de tarieven hier.

Behandelingen

Behandelingen

Kom tot rust, word fit, mooi, blij of helemaal zen. Ivy biedt behandelingen waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning essentieel zijn. Diverse behandelingen worden aangeboden, waaronder massages, facials, manicure en pedicure. Plastische chirurgie, hypnotherapie, cryolipolyse, orthomoleculaire therapie behoren ook tot de mogelijkheden. Bekijk het volledige aanbod hier.

Nokruimte

Nokruimte

In de nok van Ivy bevindt zich een lichte ruimte van 25 m2 welke ideaal te gebruiken is als flexplek/werkplek, gespreksruimte of als unieke vergaderlocatie voor een klein gezelschap.

Deze bijzondere zaal is sfeervol ingericht met een ronde tafel, geschikt voor maximaal 4 personen (2 personen o.b.v. 1,5 meter afstand). Ook kunt u plaatsnemen op de comfortabele zitjes.

Het tarief bedraagt voor één dagdeel € 75,00, voor twee dagdelen € 115,00 inclusief onbeperkt koffie en thee. Voor de beschikbaarheid en meer informatie kunt u mailen naar info@ivyboutiquewellness.nl.

Lounge

Lounge

In de sfeervolle lounge met open haard zijn diverse dranken en kleine gerechten te verkrijgen.