Direct naar de contentDirect naar de footer

ANNULERING VAN HOTELACCOMMODATIE

U heeft alle voorbereidingen getroffen om uw feest of verblijf tot een succes te maken. De zaal gehuurd, een feestband geboekt, een cateraar geregeld voor alle hapjes en de uitnodigingen verstuurd. Maar dan gebeurt er iets wat de pret bederft. Iets ergs, waardoor uw feest of verblijf niet door kan gaan.

Hotel de Gouden Leeuw raadt aan om uw verzekeringsagent te raadplegen of boekingen onder uw verzekeringsdekking valt.

Op alle overeenkomsten met Hotel De Gouden Leeuw zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

Hieronder zijn de annuleringsvoorwaarden vermeld bij reserveringen georganiseerd via Hotel de Gouden Leeuw.

* Annuleringsvoorwaarden partij

Wanneer een reservering is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende: De reserveringswaarde in % van de totale reserveringswaard wordt doorgerekend op het moment dat de annulering komt:

-Meer dan 6 maanden voor het gereserveerde tijdstip: 0%

-Meer dan 3 maanden voor het gereserveerde tijdstip: 10%

-Meer dan 2 maanden voor het gereserveerde tijdstip: 15%

-Meer dan 1 maand voor het gereserveerde tijdstip: 35%

-Meer dan 14 dagen voor het gereserveerde tijdstip: 60%

-Meer dan 7 dagen voor het gereserveerde tijdstip: 85%

-7 dagen of minder voor het gereserveerde tijdstip: 100%

* Annuleringsvoorwaarden via de hotel/Valk website

Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen via deze hotelwebsite geldt voor annulering van die reservering het navolgende: U kunt kosteloos annuleren tot 12:00 uur de dag voor aankomst. Bij een no-show (het niet komen opdagen) zal 100% van de 1ste nacht berekend worden.

* Non-Refundable via de hotel/Valk website

Wanneer u een Non-Refundable tarief geboekt heeft, al dan niet met ontbijt, dan is annuleren, verplaatsen of wijzigen niet mogelijk. Voor dit tarief is een vooruitbetaling (direct bij boeking) van toepassing.

Gezien deze striktere voorwaarden, is een non-refundable tarief altijd goedkoper dan een standaard tarief. Vaak kunt u een beroep doen op uw annulerings-/reisverzekering wanneer er een geldige reden van annuleren is. Informeert u hiervoor bij uw verzekeringsagent. Bij een no-show (het niet komen opdagen bij een reservering) of annulering zal 100% van de totale reserveringswaarde in rekening worden gebracht.

* Wanneer er geboekt is via een boekingssite (derden)

Annuleringsvoorwaarden via derden sites kunnen afwijken, raadpleeg hiervoor de desbetreffende site. Acties, deals en non-refundable tarieven kunnen nimmer geannuleerd of gewijzigd worden.

*Leeftijd

Reserveringen moeten worden gemaakt door een persoon van 18 jaar of ouder. Het is niet toegestaan voor minderjarigen om te verblijven in kamers zonder begeleiding van een volwassene.

Via deze link zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca in te zien.