• Annuleringsvoorwaarden via de hotel/Valk website: Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen via deze hotelwebsite geldt voor annulering van die reservering het navolgende: Annuleren kan kosteloos tot 12 uur op de dag van aankomst. Bij een no-show (het niet komen opdagen) zal 100% van de 1ste nacht berekend worden.
  • Non-Refundable via de hotel/Valk website: Wanneer u een Non-Refundable tarief geboekt heeft, dan is annuleren, verplaatsen of wijzigen helaas niet mogelijk. Voor dit tarief is een vooruitbetaling (direct bij boeking) van toepassing. Gezien deze striktere voorwaarden, is een non-refundable tarief altijd goedkoper dan een standaard tarief. Vaak kunt u een beroep doen op uw annuleringsverzekering/reisverzekering wanneer er een geldige reden van annuleren is. Informeert u hiervoor bij uw verzekeringsagent. 
  • Wanneer er geboekt is via een boekingssite (derden): Annuleringsvoorwaarden via derden sites kunnen afwijken, raadpleeg hiervoor de desbetreffende site. Acties, deals en non-refundable tarieven kunnen nimmer geannuleerd of gewijzigd worden. 

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies.