Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend Duinrell

Ontspant u graag met familie of vrienden in een attractiepark? Boek dan een weekend Duinrell bij het Van der Valk Hotel Voorschoten. Dit attractiepark en subtropisch zwemparadijs bieden volop speel- en zwemplezier voor zowel jong als oud. Wilt u er graag even tussenuit en niet dezelfde avond terug naar huis? Breng dan een weekend Duinrell door in het Van der Valk Hotel Voorschoten. Tijdens uw verblijf in ons hotel geniet u van een comfortabel verblijf in een mooie omgeving. De diverse stranden liggen op slechts korte afstand van het hotel. Wat wilt u nog meer?

Plezier voor het gehele gezin

Tijdens een weekend Duinrell geniet u met de gehele familie van diverse attracties. Verder kan er plezier worden beleefd in de speeltuin en het subtropische zwembad. U hoeft zich dus geen seconde te vervelen in deze kleurrijke omgeving. Naast het attractiepark heeft Duinrell en omgeving u nog veel meer te bieden. Het park ligt namelijk in een bebost duingebied dat zich uitstekend leent voor een wandeling of fietstocht. Een bezoekje aan het strand en de boulevard van Scheveningen is zo gemaakt, evenals een trip naar Madurodam. Hoe uw bezoek aan Duinrell er ook uitziet, dankzij een overnachting in ons hotel komt u niets tekort. Wij zorgen ervoor dat u een geslaagd weekend tegemoet gaat.

Boek een nachtje weg bij Hotel De Gouden Leeuw

Voor een nachtje weg of weekend Duinrell boekt u ons Van der Van Hotel Voorschoten. Bij ons betaalt u geen boekingskosten en u ontvangt altijd een gratis kopje koffie. Ons Upstairs restaurant serveert voor u de lekkerste gerechten. Ze zijn met veel liefde bereid door onze chef-kok. In onze hotelbar kunt u terecht voor een drankje en wat kleine versnaperingen. Breng ook eens een bezoekje aan onze versmarkt en geniet van talloze verse producten. Moe na een weekend Duinrell en behoefte aan een ontspannende activiteit? Kom dan tot rust in ons wellness center of huur fietsen om er lekker om uit te trekken in de natuurrijke omgeving van Voorschoten.