Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel in Enschede

Voorschoten is een gemeente in Zuid-Holland grenzend aan Leiden die traditioneel gezien heel wat evenementen doorheen het jaar organiseert. Zo is er vooral tijdens Koningsdag heel wat te doen in deze gemeente. Bent u van plan om naar Voorschoten af te reizen? Dan is het een goed idee te weten waar u een restaurant Voorschoten kunt vinden. Lekker tafelen is toch nog altijd een voorwaarde voor een echt geslaagde dag. Zoekt u een restaurant Voorschoten? Dan hebt u geluk: aan de rand van de gemeente vindt u het Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw. Dit restaurant Voorschoten biedt talrijke culinaire opties aan.

Ons Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw

Ons hotel vindt u terug nabij de A4 en de A44. Deze ligging nabij twee snelwegen zorgt voor een vlotte bereikbaarheid onafhankelijk van welke richting u moet komen. Er is gratis parkeergelegenheid voorzien en ook met het openbaar vervoer staat u in geen tijd voor dit Voorschoten restaurant. Vanuit zowel Den Haag als Leiden kunt u de bus nemen naar ons hotel.

Met de nadruk op gastronomie

Het belangrijkste dat u zoekt in een restaurant Voorschoten is lekker eten. Niet alleen krijgt u dat bij ons, maar bovendien geniet u ook nog eens van keuzevrijheid en een onverslaanbare service. Wat het diner betreft kunt u kiezen uit ons à la carte restaurant die een klassieke keuken heeft, uit het luxe-restaurant Upstairs voor een moderne twist en Proeflokaal Mimi dat uitsluitend werkt met dagverse producten en een zeer eigenzinnige stijl hanteert. Komt u op vrijdag, zaterdag of zondag langs? Dan is er de mogelijkheid aan te schuiven voor een Live Cooking buffet. Wat wilt u nog meer van een restaurant Voorschoten?

Onze service

Natuurlijk is dat nog lang niet alles. Zo is het ook mogelijk om iets vroeger op de dag een à la carte lunch te beleven, heerlijk te brunchen of een ontbijtbuffet mee te pikken bij ons restaurant Voorschoten. Wat ons Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw echter echt doet onderscheiden van de concurrentie is de service. Hebt u speciale dieetwensen, allergenen of komen er kleine kinderen mee? Laat het ons weten en wij zorgen voor de nodige aanpassingen.

Interesse? Boek dan nu snel een van onze kamers en bekijk de arrangementen.