Direct naar de contentDirect naar de footer

RESTAURANT VOORBURG

Voorburg is een plaats in Zuid-Holland die een rijke geschiedenis heeft die teruggaat tot de Romeinse tijd. Van die Romeinse tijd is er vandaag de dag niet al te veel meer te zien, maar dat betekent niet dat er niets te zien valt. Zo zijn er meerdere gebouwen terug te vinden die stammen uit de vroege en late Middeleeuwen. Reden genoeg voor een bezoekje aan Voorburg. Zoekt u een lekker restaurant Voorburg om nog wat eten binnen te krijgen voor de terugweg? Dan kijkt u voor een restaurant Voorburg best naar het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw in Voorschoten.

Het beste alternatief voor een restaurant Voorburg

Het Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw is dan wel niet in Voorburg gelegen, maar u kunt het net zo goed een Voorburg restaurant noemen. Voorschoten ligt immers op niet meer dan enkele kilometers van Voorburg en de praktische locatie nabij de A4 en de A44 zorgen voor snel transport en vlotte bereikbaarheid. Bovendien beschikken we over voldoende gratis parkeergelegenheid om groepen van gelijk welke omvang te ontvangen.

In wat hebt u zin?

Begint u al te watertanden bij het idee van een restaurant Voorburg? Wie zou dat niet doen met het vooruitzicht op een lekkere maaltijd, een fijn glas wijn en een leuke avond. De grote kracht van ons hotel is dan ook dat wij nooit teleurstellen qua aanbod en service. Op ons domein zijn maar liefst drie restaurants terug te vinden die elk mikken op een eigen publiek en een eigen stijl hanteren. Voor de klassieke keuken begeeft u zich naar ons à la carte restaurant. Liever iets modern met biologische producten? Onze chef-kok tovert in restaurant Upstairs een sterrenmaaltijd voor u klaar. Een unieke maaltijd? Dat is dan weer Proeflokaal Mimi.

Nog speciale wensen?

Een normaal restaurant Voorburg heeft simpelweg niet het personeel of de capaciteit om de service te bieden die wij aan elke gast geven. Hebt u speciale wensen wat betreft uw eten door een dieet, allergenen of nog iets anders? Laat het aan ons weten en onze keukenbrigade gaat voor u door het vuur.

Interesse? Bekijk dan ook eens onze arrangementen voor een leuk verblijf.