Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Leidschendam

Bent u op bezoek in Leidschendam voor zaken, familie of plezier? Dan zoekt u vast ook naar een restaurant Leidschendam om lekker uit eten te gaan. Een goed idee, maar altijd een risico in een plaats die u niet goed kent. Vindt u wel snel een restaurant Leidschendam dat de kwaliteit en de voorzieningen biedt die u wenst? Als u het antwoord op die vraag niet kunt geven is er gelukkig een goed alternatief voor een restaurant Leidschendam op slechts 8 kilometer afstand in Voorschoten.

Ons Van der Valk hotel-Restaurant De Gouden Leeuw

Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is een rustig gelegen luxueus hotel in Voorschoten. Nabij de A4 is ons restaurant, in tegenstelling tot een restaurant Leidschendam, vlot bereikbaar vanuit alle richtingen. Bovendien bieden we een ruime parkeerplaats aan die gratis is voor alle gasten. Wat mag u van ons verwachten? Eerst en vooral de service en de kwaliteit die u gewoon bent van de Van der Valk hotels. Daarenboven een gastronomisch hoog niveau. Hotel De Gouden Leeuw schenkt ontzettend veel aandacht aan alles rond het culinaire en daar profiteert u van.

De restaurants

Een restaurant Leidschendam met een gezellig interieur, een seizoensgerichte menukaart en die uitsluitend werkt met verse ingrediënten? Moeilijk te vinden in Leidschendam, maar niet in hotel De Gouden Leeuw. Wij bieden immers een ruime keuze aan. In ons à la carte restaurant geniet u van een traditionele keuken geïnspireerd op de Franse stijl. Mag het voor u wat exclusiever zijn? Begeef u dan naar de eerste etage voor toprestaurant Upstairs. Chef-kok Remco Chrispijn staat daar voor u klaar om een echte culinaire beleving op poten te zetten met duurzame en biologische producten.

En meer

Waar een Leidschendam restaurant uitsluitend diner en in uitzonderlijke gevallen lunch serveert mag u van ons meer verwachten. Zo is er op vrijdag, zaterdag en zondag een Live Cooking buffet in het restaurant. Voor de echte fijnproevers hebben we proeflokaal Mimi dat zich het best laat omschrijven als een food & lifestyle restaurant en dan is er natuurlijk nog de bar. Bent u een vroege vogel? Pik dan het ontbijtbuffet, de lunch of de brunch mee.

Geïnteresseerd? Boek dan nu snel een van onze kamers en bekijk de arrangementen.