Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Delfgauw

Delfgauw is een gezellige plaats in Zuid-Holland grenzend aan Delft wiens omgeving van groot cultuurhistorisch belang is. Logischerwijze zijn er dan ook jaar na jaar heel wat toeristen die in Delfgauw en omgeving terecht gekomen. Bent u zo iemand en slaat de honger toe? Dan hebt u natuurlijk een restaurant Delfgauw nodig om die honger te stillen. Helaas is een restaurant Delfgauw niet simpel te vinden. Het is een vrij kleine plaats en zomaar binnenstappen in een dorpsrestaurant? Dat houdt altijd een risico in. U kunt echter op uw beide oren slapen. Op nauwelijks 20 minuten rijden van Delfgauw vindt u een schitterend alternatief voor een restaurant Delfgauw met het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Onze locatie

Ons Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw biedt een culinaire reis aan op een praktische locatie. Gelegen in Voorschoten nabij de A4 en de A44 (met gratis parkeergelegenheid!) kunt u ons niet missen. Die vlotte bereikbaarheid maakt van een avondje tafelen in dit alternatief voor een restaurant Delfgauw een goed idee.

Keuze te over

De hamvraag bij een zoektocht naar een restaurant Delfgauw? Wat wilt u eten. De ene dag is de andere niet en misschien hebt u wel trek in een gerecht dat er in een restaurant Delfgauw niet te vinden is. Aan al uw wensen kunnen voldoen is dan weer exact een van de sterktes van onze service. Zo kunt u bij aankomst bij De Gouden Leeuw kiezen uit maar liefst drie restaurants om te gaan eten. Er is ons à la carte restaurant, het exclusieve restaurant Upstairs en wie zin heeft in iets unieks kan zich wenden tot Proeflokaal Mimi.

Een arrangement

Lekker eten en dan terug op weg naar huis voor een lange tocht. Echt leuk is die tocht dan niet. Waarom zou u dan ook niet een avondje eten in ons restaurant combineren met een overnachting? In tegenstelling tot een restaurant Delfgauw bieden wij immers heel wat luxe-kamers en faciliteiten aan. Daarbij horen ook tal van arrangementen inclusief een lekkere maaltijd en nog veel meer aan een betaalbare en goede prijs.

Interesse? Boek dan nu snel een van onze kamers en bekijk de arrangementen.