Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zoeterwoude

Bent u op zoek naar de perfecte locatie in Het Groene Hart om even een paar dagen ertussen uit te gaan? Of zoekt u naar een handige locatie voor de eerstvolgende vergadering met uw medewerkers uit het hele land? Hotel Zoeterwoude is dan waarschijnlijk een fantastische uitkomst!

Vergaderen als nooit tevoren

Onder de rook van Leiden en op slechts een halfuurtje rijden van de internationale luchthaven Schiphol vindt u hotel Zoeterwoude. Dit hotel, ook wel bekend als "De Gouden Leeuw", beschikt over maar liefst twaalf verschillende vergaderzalen. Dit maakt hotel Zoeterwoude de ideale locatie om te vergaderen met zowel Nederlandse als internationale collega's. Uiteraard is uw vergadering of congres uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch die door onze koks zal worden klaargemaakt. Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met ons salesteam.

Locatie en Bereikbaarheid

Hotel Zoeterwoude is niet, zoals de naam doet vermoeden, gelegen in Zoeterwoude. Het prachtige hotel is gelegen in de plaats Voorschoten. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Het hotel ligt eigenlijk tussen de A4 en de A44 in, waardoor het hotel uit verschillende hoeken makkelijk bereikt kan worden. Daarnaast is Voorschoten ook bereikbaar per trein, waardoor u ook met het openbaar vervoer met gemak bij ons terecht kunt.

Arrangementen bij Hotel Zoeterwoude

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het is om ook leuke dingen te doen wanneer u er even tussen uit bent. In de omgeving van het hotel is van alles te beleven en te doen. Uiteraard kunnen wij niet alles aanbieden in arrangementen, maar we hebben ons best gedaan om een leuke selectie te maken uit de verschillende activiteiten die te doen zijn in de omgeving. Kijk voor meer informatie onder het kopje "arrangementen" of klik hier.

Trouwen in Hotel Zoeterwoude?

Naast de eerder genoemde mogelijkheden is Hotel Zoeterwoude ook een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u officieel voor de wet kunt trouwen bij ons in het hotel. Uitsluitend kunt u dan uw huwelijksfeest houden in een van onze zalen en vervolgens uw huwelijksnacht doorbrengen in onze bruidssuite!