Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel bij Rijswijk

Wie geïnteresseerd is in cultuurhistorische bezienswaardigheden, komt in de omgeving van Rijswijk ongetwijfeld aan zijn trekken. U moet beslist het oude stadscentrum en het Museum Rijswijk bezoeken, dat een rijke collectie schilderwerken, historische foto’s en geschiedkundige voorwerpen bezit. De obelisk Naald van Rijswijk herinnert aan de ondertekening van de Vrede van Rijswijk in 1697. In het nabijgelegen Delft trekt de Nieuwe Kerk, waar de overledenen van het Nederlandse koningshuis bijgezet werden, veel bezoekers. Ook het Delftse Prinsenhof en de Oude Kerk zijn een bezichtiging waard. Overnachten in een hotel nabij Rijswijk? Een aangenaam hotel in de omgeving van Rijswijk is hotel Van der Valk De Gouden Leeuw in Voorschoten. Vanuit ons hotel bereikt u Rijswijk in 20 minuten.

EEN GERIEFLIJK HOTEL IN VOORSCHOTEN I.P.V. HOTEL RIJSWIJK

Kies voor het rustig gelegen en goed bereikbare hotel Van der Valk De Gouden Leeuw in plaats van een Rijswijk hotel in een druk stadscentrum! De Gouden Leeuw ligt ten zuidwesten van Voorschoten. Via autosnelweg A4, afrit Zoeterwoude-Rijndijk, bereikt u snel ons hotel. De uitgestrekte parking naast ons hotel is volkomen gratis. Rijswijk is slechts zo’n 18 kilometer verwijderd. De centra van Den Haag en Delft bereikt u in ongeveer 20 minuten. Een uitstekend alternatief voor een overbevolkt hotel Rijswijk in een lawaaierig stadscentrum!

DE GOUDEN LEEUW: COMFORT STAAT VOOROP

Een verblijf in een van onze 142 ruime kamers en suites zal u ongetwijfeld bevallen. In alle kamers beschikt u over gratis wifi, airco en een inloopdouche. Onze 12 grote zalen zijn de ideale locatie voor uw feest, receptie of bruiloft. Ook bedrijven huren onze zalen voor zakelijke meetings, seminars en congressen. Uw kinderen amuseren zich in de natuurspeeltuin vlak in de buurt. Ontspan u in ons wellnesscentrum, waar u meerdere saunaruimtes aantreft. Onze fitnessruimte is beschikbaar voor hotelgasten die aan hun conditie willen werken. Een hotel Rijswijk kan moeilijk tippen aan de talrijke faciliteiten van De Gouden Leeuw!

EVEN LEKKER ETEN ZOALS IN EEN HOTEL RIJSWIJK

Om lekker te eten bent u bij ons aan het juiste adres. In ons restaurant geniet u bij elke maaltijd van verrukkelijke gerechten. Neem deel aan ons live cooking buffet op vrijdag- en zaterdagavond. Bezoek eveneens het restaurant Upstairs op onze eerste etage, waar u seizoensgebonden, biologische en duurzame gerechten op de menukaart vindt. Overnachten in een hotel nabij Rijswijk? Kies voor De Gouden Leeuw in Voorschoten!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod