Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Leidschendam

Leidschendam ligt in de gemeente Zuid-Holland en leent zich uitstekend voor een nachtje weg in eigen land. Komt u van veraf en brengt u een dagje door bij familie of vrienden? Wanneer u 's avonds laat niet wilt terugkeren, kunt u eenvoudig een kamer boeken bij het Van der Valk Hotel Voorschoten. Ons hotel Leidschendam beschikt over 142 ruime kamers die allen zijn voorzien van een inloopdouche en flatscreen. Uiteraard overnacht u op een comfortabel bed en profiteert u 's morgens van een overheerlijk ontbijt. Geef uzelf een nachtje weg cadeau en boek uw hotelovernachting in ons hotel.

Wat Leidschendam u te bieden heeft

Lekker er een dagje op uit tijdens uw verblijf in ons hotel Leidschendam? Ga wat uurtjes winkelen in het grootste winkelcentrum of maak een wandeling langs de prachtige historische panden. Bovendien is een uitstapje naar Den Haag zo gemaakt. Daarnaast zijn de stranden van Katwijk, Wassenaar, Noordwijk of Scheveningen altijd dichtbij. Wilt u vooraf wat informatie opzoeken over bepaalde bezienswaardigheden of panden? In ons hotel profiteert u van gratis internet. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij maar liefst drie verschillende restaurants. Onze chef-kok bereidt de lekkerste gerechten voor u en uw partner.

Reserveer online bij Van der Valk

Een kamer in ons hotel Leidschendam boekt u gemakkelijk online. U betaalt geen boekingskosten en u krijgt van ons een gratis kopje koffie. In Leidschendam Hotel boeken bij Van der Valk levert u daarnaast nog veel meer voordelen op. Annuleren is mogelijk tot 12:00 uur op de dag van aankomst. In een deel van ons hotel zijn honden toegestaan en bovendien kunt u bij ons ook terecht voor fietsverhuur. Dit is wel zo prettig als u de omgeving al fietsend beter wilt leren kennen. Tenslotte is onze hotelbar in Hotel Leidschendam een aanrader voor een hapje en een drankje. Een slim idee als u de drukte even wilt ontvluchten. Kortom, voor zowel een zakelijk als privé bezoek zit u bij ons hotel helemaal goed!