Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Delfgauw

De omgeving van Delfgauw in Zuid-Holland is er eentje die bol staat van de bezienswaardigheden met cultuurhistorisch belang. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de ligging nabij Delft wiens historische binnenstad al decennialang een echte toeristische trekpleister is. Het kan dan ook voorvallen dat u op zoek bent naar een hotel Delfgauw als uitvalsbasis om de streek te verkennen. Nu is een hotel Delfgauw, net doordat het zo’n klein dorpje is, moeilijk te vinden. Gelukkig is er wel degelijk een kwalitatief alternatief voor het overnachten in een hotel Delfgauw op slechts 20 minuten rijden: Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Van der Valk De Gouden Leeuw

Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is een rustig gelegen luxueus hotel in Voorschoten. Nabij de afrit Zoeterwoude-Rijndijk van de A4 vindt u ons hotel pal aan de uitvalswegen van de regio. Ons hotel is dan ook niet enkel een goed alternatief voor een hotel Delfgauw, maar ook de ideale uitvalsbasis om de hele omgeving te verkennen. Leuk is ook dat we beschikken over een ruime parking die voor gasten volledig gratis is.

Een luxe kamer

In tegenstelling tot wat een hotel Delfgauw kan aanbieden beschikken wij over 142 ruime kamers en suites. Elke kamer is standaard uitgerust met airco, een inloopdouche en er is draadloos internet over het hele hotel. Zoekt u een hotel Delfgauw voor zaken? Dan hoort u vast graag dat wij over maar liefst 12 imposante zalen beschikken die desgewenst afgehuurd kunnen worden voor zakelijke meetings, congressen of zelfs voor een trouwfeest. Ook leuk: we beschikken over een fitnessruimte waar de gasten gratis gebruik van mogen maken.

Ons restaurant

De liefde van de man gaat door de maag en ook vrouwen eten al eens graag lekker. Niet alleen is het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw een uitstekend alternatief voor een hotel Delfgauw, maar bovendien ook voor een restaurant. Ons restaurant biedt tal van lekkere gerechten aan. Zo kunt u op vrijdag- en zaterdagavond genieten van Live Cooking en vindt u in ons à la carte restaurant een seizoensgerichte menukaart terug.
Interesse? Boek dan nu snel een van onze kamers en bekijk de arrangementen.