Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel bij Rijswijk

Rijswijk, gelegen tussen Den Haag en Delft, is een historische stad. In 1697 werd hier de Vrede van Rijswijk ondertekend. De opvallende obelisk Naald van Rijswijk in het Rijswijkse Bos herinnert aan deze historische gebeurtenis. Het oude stadscentrum van Rijswijk met prachtige authentieke geveltjes is een lust voor het oog. Vergeet niet om Museum Rijswijk te bezoeken, waar u een schitterende collectie schilderwerken, foto’s en geschiedkundige voorwerpen aantreft. Voor gezinnen met kinderen is het attractiepark Drievliet een aanrader. Bent u op zoek naar een goedkoop hotel nabij Rijswijk? Dan moet u beslist Van der Valkhotel De Gouden Leeuw in Voorschoten overwegen! Met onze voordelige last minute aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen logeert u voor een scherpe prijs in een aangenaam en rustig hotel. Een perfect alternatief voor een goedkoop hotel Rijswijk!

DIT HOTEL TEGENOVER EEN GOEDKOOP HOTEL RIJSWIJK

Voor een goedkoop hotel Rijswijk moet u bij De Gouden Leeuw zijn! Ons hotel bevindt zich aan de zuidelijke rand van Voorschoten. Neem afrit Zoeterwoude-Rijndijk van autosnelweg A4 en u bent zo bij ons hotel. Naar het centrum van Rijswijk is het slechts 20 minuten rijden. Ook de stadscentra van Delft en Den Haag zijn slechts 20 autominuten verwijderd.

LUXUEUZE VOORZIENINGEN IN GOEDKOOP HOTEL NABIJ RIJSWIJK

Een goedkoop hotel Rijswijk zal u moeilijk nog meer voorzieningen bieden dan ons hotel in Voorschoten. Kies een van onze 142 kamers en suites met airco, gratis wifi en een inloopdouche! Als u een feest wilt organiseren, bent u welkom in een van onze 12 ruime zalen. Zoekt uw bedrijf naar een geschikte locatie voor een vergadering of conferentie? Onze zalen bieden u alle comfort! Maak gebruik van ons nieuwe wellnesscentrum met meerdere sauna’s, zwembad en jacuzzi! Ook in onze moderne fitnessruimte bent u van harte welkom. Huur een e-bike of een 7-versnellingenfiets in ons hotel en verken de omgeving op de fiets! Welk goedkoop hotel Rijswijk kan u zo’n uitgebreide faciliteiten bieden?

HEERLIJK ETEN IN ONZE RESTAURANTS

Honger gaat u niet lijden in hotel De Gouden Leeuw. U hebt de keuze tussen ons hotelrestaurant of restaurant Upstairs, waar u gerechten met seizoensgebonden en biologische producten op het menu vindt. Op vrijdag- en zaterdagavond verzorgen wij bovendien een live cooking buffet. In onze hotelbar bent u welkom voor een heerlijk drankje of een versnapering. Een comfortabel en goedkoop hotel Rijswijk? Daarvoor moet u bij Van der Valk De Gouden Leeuw zijn!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod