Direct naar de contentDirect naar de footer

CAMPING VLIETLAND

Vlietland is met maar liefst 300 hectare een van de grootste en meest populaire recreatiegebieden van Nederland. Tal van toeristen komen hier jaar na jaar om de natuur te ontdekken, te watersporten of gewoon gezellig te kamperen. Wilt u na uw bezoek aan Valk Voorschoten in de buurt overnachten? Op slechts twintig minuten rijden vindt u Camping Vlietland met ruim 20 camperplekken, 40 kampeerplaatsen en 3 trekkershutten.

Ons restaurant op korte afstand

Op slechts twintig minuten rijden van Camping Vlietland vindt u nabij de A4 en de A44 Van der Valk Hotel De Gouden Leeuw. Een dagje natuur afsluiten met een heerlijke maaltijd, voordat u terugkeert naar de camping? Dat kan in ons Valk Restaurant De Kleine Leeuw of pannenkoekenrestaurant Tante Tokkie. Beide te vinden op het terrein van Valk Voorschoten.

Onze faciliteiten

Camping Vlietland boekt u vanzelfsprekend om de omgeving te ontdekken en het recreatiepark aan te doen. Valk Voorschoten biedt mogelijkheden voor nóg meer activiteiten. Wij bieden naast de genoemde twee restaurants ook een ijssalon met huisgemaakt ijs en een natuurboerderij met o.a. schapen, kippen, geiten en alpaca's. Een verwarmd zwembad, fitness, saunafaciliteiten vindt u in Ivy Boutique Wellness en tot slot bieden we Valk Versmarkt, waar u diverse producten kunt kopen en proeven in het naastgelegen Proeflokaal Mimi. Achter op het terrein vindt u een natuurspeeltuin waar de kinderen even lekker hun gang kunnen gaan.

De omgeving

Op een steenworp afstand vindt u ook nog de kust van Zuid-Holland en steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. Wilt u liever richting een attractiepark? Familiepark Drievliet en Duinrell Wassenaar liggen nabij.