Direct naar de contentDirect naar de footer

CAMPING VLIETLAND

Vlietland is met maar liefst 300 hectare een van de grootste en meest populaire recreatiegebieden van Nederland. Tal van toeristen komen hier jaar na jaar om de natuur te ontdekken, te watersporten of gewoon gezellig te kamperen. Een camping Vlietland hebt u dan ook in geen tijd gevonden. Zoekt u echter niet naar een camping Vlietland, maar naar een leuk hotel in de regio? Dan is een betaalbaar en comfortabel alternatief voor een camping Vlietland het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw.

Ons hotel op korte afstand

Op slechts twintig minuten rijden van een camping Vlietland vindt u nabij de A4 en de A44 het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw terug. Ons hotel biedt alle comfort en luxe in zijn 142 kamers die u mist op een camping Vlietland en is dankzij zijn locatie desondanks een goed alternatief. Een dagje natuur afsluiten met een heerlijke maaltijd in een van onze drie restaurants? Klinkt toch net iets beter dan een camping Vlietland en zelf nog voor het eten zorgen.

Onze faciliteiten

Een camping Vlietland boekt u vanzelfsprekend om de omgeving te ontdekken en het recreatiepark aan te doen. Door te kiezen voor het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw breidt u echter uw mogelijkheden gevoelig uit. U kunt de natuur ontdekken, maar ook van het comfort van onze service en faciliteiten genieten. Zo hebben we een fitnesszaal die voor gasten gratis te gebruiken valt, er is een wellness centrum terug te vinden en een echte natuurspeeltuin voor de allerkleinsten. Wilt u de omgeving verkennen? Huur dan een fiets in ons hotel en verken op uw eigen tempo alles wat de streek te bieden heeft.

De omgeving

De omgeving van een camping Vlietland is uitsluitend het recreatiepark Vlietland. Dat is wel even anders bij ons Van der Valk hotel De Gouden Leeuw. Op een steenworp afstand vindt u de kust van Zuid-Holland en steden als Amsterdam, Leiden en Den Haag. Wilt u liever richting een attractiepark? Familiepark Drievliet en Duinrell Wassenaar liggen nabij. Het mag dan ook duidelijk zijn: voor een vakantie om te onthouden moet u bij Van der Valk zijn.
Interesse? Bekijk dan ook eens onze arrangementen voor een leuk verblijf.