Direct naar de contentDirect naar de footer

Camping Duinrell

Duinrell Wassenaar is een bekend attractiepark dat mateloos populair is en blijft. Alleen al door de aanwezigheid van dit leuke park trekken veel mensen elk jaar opnieuw richting een camping Duinrell. Wassenaar heeft echter nog veel meer te bieden: zo is de rest van landgoed Duinrell zeker de moeite waard en is deze kustplaats een favoriete zomerbestemming van velen. Zoekt u een vakantie te boeken in Duinrell Wassenaar? Kies dan voor een hotel met alle comfort in plaats van een camping Duinrell die daar te weinig van biedt.

Ons hotel nabij Duinrell

Ons Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is gelegen nabij de A4 en de A44 op niet meer dan 5 kilometer van Duinrell Wassenaar. In tegenstelling tot een camping Duinrell ligt u dus gelijk aan de uitvalswegen van de regio en bovendien kunt u gratis parkeren bij ons. Komt u met het hele gezin voor een leuke vakantie? Dan is het mogelijk een familiekamer te boeken. Bent u op net wat meer luxe gesteld? Dan wachten er luxe suites op u tussen de 142 kamers die wij ter beschikking stellen.

Wat u mag verwachten

Het Van der Valk hotel De Gouden Leeuw is niet alleen een goed alternatief voor een camping Duinrell omwille van de ligging en de kamers, maar ook omwille van de service. Zo bieden we elke ochtend een ontbijtbuffet aan om de dag vol energie te kunnen beginnen. Schijnt de zon? Begeef u dan naar het gezellige terras voor een perfecte ochtend. Als u trek hebt om uit te slapen is er nog altijd een brunchbuffet op zondag of een à la carte lunch. Tussen al dat lekkers zouden we het nog bijna vergeten: als gast kunt u gebruik maken van de wellness faciliteiten en de fitness in het hotel. Kan een camping Duinrell daartegenop?

En nog meer

Niet alleen is ons hotel dankzij zijn ligging een betere uitvalsbasis om de omgeving te verkennen dan een Duinrell camping, maar bovendien kunt u dat ook op eigen tempo doen. Huur een fiets in ons hotel en trek richting Noordwijk, Katwijk, Wassenaar of nog enkele andere van de kuststranden in de regio. Aan u de keuze.
Interesse? Bekijk dan ook eens onze arrangementen voor een leuk verblijf.