Direct naar de contentDirect naar de footer

Voor het mooiste afscheid

Informatie m.b.t. het coronavirus: Condoleances mogen enkel plaatsvinden met een maximum aantal van 30 personen. Het is dan niet toegestaan om een hapje en drankje te serveren.

Wij bieden aparte ruimtes aan voor een uitvaart of condoleance. De ruimtes zijn flexibel in te delen, zodat uw wensen en ideeën hierin meegenomen kunnen worden. Wij bieden ruimtes aan tot 400 personen.

Condoleance
Hotel de Gouden Leeuw biedt meerdere ruimtes om samen met de nabestaanden, familie en vrienden de overledene te herdenken. We bieden twee vaste arrangementen aan, maar kunnen het afscheid geheel persoonlijk met u afstemmen.

Uitvaart
Hotel de Gouden Leeuw beschikt over verschillende audiovisuele middelen om uw dienst te ondersteunen. Daarnaast is de verzorging voorafgaand en tijdens de dienst, opstelling van de ruimte en positie van de kist, punten die wij graag persoonlijk met u bespreken.
Na afloop van een uitvaart bieden wij u in één van onze zalen de mogelijkheid tot condoleren.

Graag bespreken we de invulling in een persoonlijk gesprek, zodat wij met uw wensen en ideeën rekening kunnen houden. Om u een idee te geven van de kosten en mogelijkheden, vindt u hier onze basisarrangementen.

Contactgegevens:
Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur: 071-560 28 30 / sales@goudenleeuw.valk.nl.
Buiten kantooruren: 071 - 560 28 00