Direct naar de contentDirect naar de footer

Pannenkoeken & IJs

Tante Tokkie is geopend voor take-away van ijs, pannenkoeken, poffertjes, stroopwafels en appeltaart.

We zijn dagelijks geopend voor take-away.
Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

-----------

Sinds mei 2020 is ons nieuwste aanwinst Tante Tokkie geopend. Dit volledig nieuw gebouwde pand, bestaande uit een pannenkoekenrestaurant, een ijssalon en natuurboerderij, is toegankelijk voor hotelgasten maar ook voor gasten uit de omgeving.

Tante Tokkie ligt in de groene weide achter het hotel, rechts van Ivy Boutique Wellness, waar u, als u geluk heeft, kunt genieten van de lammetjes in de wei of onze huisezeltjes Arie & Gerrit.

U kunt bij de ijssalon terecht voor de lekkerste, zelfgedraaide ijsjes met de meest uiteenlopende smaken zoals Salty Caramel, Kinder Bueno of Marshmallow. Maar natuurlijk bieden wij ook vertrouwde smaken. Denk hierbij aan aardbeien, citroen en pistache ijs.

Ook het pannenkoekenrestaurant is een echte toevoeging aan het terrein van De Gouden Leeuw. Met een ruime keuze uit meer dan 40 verschillende pannenkoeken is het zeker een bezoekje waard. Het pand is in een gezellige en informele sfeer opgezet maar wel met de uitstraling die u van Van der Valk gewend bent. Zeker een aanrader!

Openingstijden
Natuurboerderij/kaasmakerij
Van maandag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

IJssalon en pannenkoekenrestaurant
Maandag t/m zondag van 11:00 tot 18:00 uur