Direct naar de contentDirect naar de footer

Pannenkoeken & IJs

In verband met de huidige maatregelen omtrent Corona, is Tante Tokkie tot medio december gesloten. Onze kaasfondue en ijstaarten zijn te bestellen voor afhaal. U kunt ook dagelijks tussen 11:00 en 18:00 uur een ijsje, poffertjes, appeltaart en een kopje koffie afhalen.

Sinds mei 2020 is ons nieuwste aanwinst Tante Tokkie geopend. Dit volledig nieuw gebouwde pand, bestaande uit een pannenkoekenrestaurant, een ijssalon en natuurboerderij, is toegankelijk voor hotelgasten maar ook voor gasten uit de omgeving.

Klik hier om de menukaart te bekijken en uw tafel te reserveren

Tante Tokkie ligt in de groene weide achter het hotel, rechts van Ivy Boutique Wellness, waar u, als u geluk heeft, kunt genieten van de lammetjes in de wei of onze huisezeltjes Arie & Gerrit.

U kunt bij de ijssalon terecht voor de lekkerste, zelfgedraaide ijsjes met de meest uiteenlopende smaken zoals Salty Caramel, Kinder Bueno of Marshmallow. Maar natuurlijk bieden wij ook vertrouwde smaken. Denk hierbij aan aardbeien, citroen en pistache ijs.

Ook het pannenkoekenrestaurant is een echte toevoeging aan het terrein van De Gouden Leeuw. Met een ruime keuze uit meer dan 40 verschillende pannenkoeken is het zeker een bezoekje waard. Het pand is in een gezellige en informele sfeer opgezet maar wel met de uitstraling die u van Van der Valk gewend bent. Zeker een aanrader!

Openingstijden
Natuurboerderij/kaasmakerij
Van maandag tot en met zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

IJssalon en pannenkoekenrestaurant
Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur
Zaterdag en zondag van 10:00 tot 21:00 uur