Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch 11:00uur

Op 1e en 2e Paasdag serveren we een brunch van 11:00 tot 14:00 uur. Deze brunch wordt geserveerd in de Duivenvoordezaal en is geschikt voor gezelschappen bestaande uit minimaal 5 personen.

Tijdens deze feestelijke brunch heeft u keuze uit diverse vis- en vleesspecialiteiten, salades, vele broodsoorten, een Paasstol, koffiebroodjes, croissants, wraps, sandwiches, belegde broodjes, vleeswaren en kaassoorten. De koks achter het buffet assisteren u graag bij uw keuze.

Voor de kinderen zijn er frietjes met een snack; tevens kunnen zij in de zaal koekjes bakken.

Gedurende het brunchbuffet is er onbeperkt koffie, thee, melk en verse vruchtensap. Om het feest helemaal af te maken serveren wij ter afsluiting een spetterend dessertbuffet.

Prijzen
Volwassenen: € 34,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen t/m 2 jaar gratis (wel graag doorgeven bij reserveren)

De brunch van 11:00 uur wordt geserveerd in de Duivenvoordezaal en is geschikt voor gezelschappen bestaande uit minimaal 5 personen.

Wij adviseren u niet te laat te arriveren, in verband met het programma van de brunch.

Kinderspeelhoek
U kunt pas écht genieten, als ook uw (klein)kinderen genieten. Daar hebben wij natuurlijk ook aan gedacht. In de kinderspeelhoek hoeven zij zich geen moment te vervelen. Ze kunnen tekenfilms kijken, dansen in de disco en zich laten schminken. De kinderhoek is geopend van 11:00 tot 20:00 uur.

Op de tekst op deze website kunnen rechten worden ontleend. Prijzen onder voorbehoud van eventuele typefouten.

Honden zijn toegestaan tijdens de brunch van 12:00 uur. Tijdens de brunch van 11:00 en 15:00 uur zijn honden niet toegestaan. Bekijk onze huisregels hier.

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten