Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking

Elke vrijdag en zaterdag presenteren we het uitgebreide Live Cooking buffet. 

Een indicatie van het Live Cooking buffet:

  • Verschillende huisgemaakte salades en voorgerechten zoals soep, gerookte zalm, garnalen, carpaccio van ossenhaas en Ardennerham met meloen
  • Diverse warme gerechten zoals stoofschotels, spare ribs, pizza's, groentes, aardappelgratin, frites en rijst.
  • Een stukje vlees en vis welke à la minute wordt gebakken en/of gewokt. Denk o.a. aan sliptong, zalm, tonijn, biefstuk, rib eye en hamburgers.
  • Dessertbuffet met schepijs, taarten uit eigen bakkerij, vers fruit, chocolade mousse, crème brûlée, mini eclairs, roomsoesjes, poffertjes, suikerwafels en een chocoladefontein.

Onbeperkt koffie, thee, frisdranken, bier, wijn, jenever en vieux zijn inclusief.
Voor de kinderen is er onder andere patat met snacks. Ook kunnen zij onder begeleiding koekjes bakken.

Prijzen en tijden*
Vrijdagen en zaterdagen 18:00 - 22:00 uur
Volwassenen € 35,00
Kinderen van 3 t/m 11 jaar € 18,50
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, wel graag doorgeven bij het maken van de reservering.
* Uiterlijk één week voor aanvang dient de volledige betaling voldaan te zijn. Pas na betaling is uw reservering definitief.

Maatregelen omtrent Corona
We zijn blij dat wij onze gasten weer een buffet mogen aanbieden. We verzoeken u wel onderstaande in acht te nemen:

  • Indien u klachten vertoont welke kunnen duiden op besmetting met het Coronavirus, verzoeken wij u thuis te blijven
  • Om rijen bij aanvang/vertrek zo veel mogelijk te beperken, verzoeken we u het volledige bedrag uiterlijk één week voor aanvang te voldoen
  • Per tafel zijn maximaal 2 personen toegestaan, tenzij u tot hetzelfde huishouden behoort.
  • Het is niet toegestaan tussentijds van tafel te wisselen en/of bij een andere tafel aan te schuiven
  • Bij aankomst dient u uw handen te ontsmetten bij een van de desinfectiepunten
  • We vragen u de aangegeven routes in het hotel én in het buffet te volgen
  • We vragen u te allen tijde 1,5 meter afstand te bewaren tussen u en de andere gasten/onze medewerkers
  • Wij zorgen voor een goede hygiëne door o.a. eenpersoonsporties aan te bieden (waar mogelijk), met regelmaat de opscheplepels en handvaten te verschonen/desinfecteren. Het personeel wast en desinfecteert de handen tevens regelmatig. Onze ventilatiesystemen zijn nagekeken en worden op regelmatige basis gecontroleerd.

Op al onze reserveringen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca. Prijzen 2020 en onder voorbehoud. Niet geldig op feestdagen, Moederdag en Vaderdag. Aan de tekst op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

U betaalt voor de tijdsduur van het buffet, ongeacht hetgeen u eet of drinkt. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken

Honden zijn niet toegestaan in ons Live Cooking restaurant. Bekijk onze huisregels hier.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten