Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Menukaart voor hotelgasten met een arrangement

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio

    met pesto of truff elcrème, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

Salades

Salades

Salades
  • Salade geitenkaas

    IJsbergsla, rucola, warme geitenkaas, zoete aardappel, tomaat, honing, appel, walnoten en mosterddressing

  • Hollandse salade

    Salade met bietjes, gefermenteerde groentes, gebrokkelde feta en hazelnoot

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Franse uiensoep

    gegratineerd met kaas

  • Pomodori tomatensoep

    Pomodori tomatensoep

  • Vissoep van de chef

    Geserveerd met garnituur uit de zee

  • Eva’s kippensoep

    met vermicelli, prei en wortel

Vlees gerechten

Vlees gerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Hamburger

    Hamburger, Cheddar, gebakken ei, ijsbergsla, spek, ui, augurk, tomaat en hamburgersaus

  • Veggieburger

    Incredible “net echte” burger, hummus Cheddar, ijsbergsla en gegrilde groenten

  • Kipburger

    IJsbergsla, ui, komkommer, tomaat en Tzatziki

  • Kippetje

    Gegrilde kip van Valk Versmarkt, verse appelmoes en dikke frieten

  • kalfslever

    met gebakken ui, spek en appel

  • Boeuf Bourguignon

    Gestoofde sukade in Bourgogne wijn met wortel, ui en spek

  • Coq au vin

    Kip gegaard in rode wijn met groenten en spek

  • Schnitzel De Gouden Leeuw

    met champignons, ui en pepersaus

  • Cordon bleu

    Beter leven’ Cordon bleu met brie of kaas

  • Duitse biefstuk

    Gehakte biefstuk met gebakken uien

  • Spare ribs uit eigen slagerij

    Gemarineerde spare ribs, twee koude sauzen

WAT KOMT ER BIJ HET HOOFDGERECHT?

Frites, gebakken aardappels en twee groenten. Vanaf 16.00 uur kunt u gebruik maken van het saladebuffet. Puree, jus of rijst  kunt u bij de bediening bestellen. U kunt altijd extra groenten en aardappelgarnituur bestellen.

Vis gerechten

Vis gerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Viscurry

    Op Thaise wijze geserveerd met rijst

  • Zeebaars

    Gebakken, met limoen risotto, doperwten en tomatensalsa

In onze keuken wordt er gewerkt met ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderij, sesam, sulfiet, vis en weekdieren. Mocht u hiervoor allergisch zijn, wilt u dat laten weten aan de restaurant manager, dan kunnen wij hierop inspelen. 

Pasta's & Vegetarische gerechten

Pasta's & Vegetarische gerechten

Pasta's & Vegetarische gerechten
  • Ravioli funghi *

    Verse ravioli gevuld met paddenstoelen geserveerd met geroosterde paprika en truff el roomsaus

    * Vegetarisch
  • Rendang van het land *

    Indonesische stoof van Jackfruit met gele rijst en atjar

    * Vegetarisch
  • Vegan curry *

    Zoete aardappel, kikkererwten, tomaat, gember, komijn, spinazie en kokosmelk

    * Vegetarisch
  • Veggie burger *

    Incredible “net echte” burger, hummus Cheddar, ijsbergsla en gegrilde groenten

    * Vegetarisch
  • polenta *

    Dikke friet van polenta gebakken in de pan met mini groentes, hazelnoten en harissa

    * Vegetarisch
Kleine gerechten

Kleine gerechten

Kleine gerechten
  • Lady zalm

    Gegrild, met zwarte pasta, doperwten en zon gedroogde tomaten

  • Lady steak

    120 gr biefstuk met pepersaus

  • Halve Schnitzel

    Met gebakken ui, champignons en pepersaus

Dessert

Dessert

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Belgische wafel

    met witte chocolade, pistache roomijs en slagroom

  • Dame Blanche

    Vanille roomijs, slagroom en warme chocoladesaus

  • Van der Valk Sorbet

    Fruitcocktail, vanille roomijs, frambozen sorbetijs, frambozensaus en slagroom

  • Mont Blanc

    Advocaat roomijs, vanille roomijs en warme chocolade saus

  • Café glacé

    Koffiecrème met vanille roomijs, koffie roomijs, mokkasaus en Oreo crumble