Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Menukaart voor hotelgasten met een arrangement

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio

    met pesto of truffelcrème, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

  • Hummus

    Hummus van rode biet met feta, walnoten, vijg, granaatappelpitten en crostino

Salades

Salades

Salades
  • Salade geitenkaas

    IJsbergsla, rucola, warme geitenkaas, honing, appel, walnoten en mosterddressing

  • Rucola salade

    Rucola, zoete peer, roquefort, granaatappel pitten en zoete uien compote

  • Salade Niçoise

    Tonijnsalade, krieltjes, haricots vert, rode ui, olijven en ei

    Verse tonijn + €3,50

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Franse uiensoep

    gegratineerd met kaas

  • Pomodori tomatensoep

    Pomodori tomatensoep

  • Vissoep van de chef

    Geserveerd met garnituur uit de zee

  • Tom Kha Kai

    Pittige Thaise kip-kokossoep met groenten

Vlees gerechten

Vlees gerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Hamburger

    Dubbele hamburger, Cheddar, gebakken ei, ijsbergsla, spek, ui, augurk, tomaat en hamburgersaus

  • Kippetje

    Gegrilde kip van Valk Versmarkt, verse appelmoes en dikke frieten

  • Spare ribs

    Gemarineerde spare ribs, twee koude sauzen

  • Kalfslever

    met gebakken ui, spek en appel

  • Wiener Schnitzel

  • Schnitzel

    met champignons, ui, pepersaus

  • Cordon blue

    ‘Beter leven’ Cordon bleu met brie of kaas

  • Duitse biefstuk

    Gehakte biefstuk met gebakken uien

WAT KOMT ER BIJ HET HOOFDGERECHT?

Frites, gebakken aardappels en twee groenten. Vanaf 16.00 uur kunt u gebruik maken van het saladebuffet. Puree, jus of rijst  kunt u bij de bediening bestellen. U kunt altijd extra groenten en aardappelgarnituur bestellen.

Vis gerechten

Vis gerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Scholfilet

    Uit de oven, wilde spinazie en tomatensalsa

  • Makreel

    Hele makreel uit de oven, geserveerd met tomatensalsa

In onze keuken wordt er gewerkt met ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderij, sesam, sulfiet, vis en weekdieren. Mocht u hiervoor allergisch zijn, wilt u dat laten weten aan de restaurant manager, dan kunnen wij hierop inspelen. 

Pasta's & Vegetarische gerechten

Pasta's & Vegetarische gerechten

Pasta's & Vegetarische gerechten
  • Meatball pasta

    Pasta, tomatensaus met 3 huisgemaakte gehaktballen en Parmezaanse kaas

  • Pasta kip

    Pasta, gemarineerde cajun kip, room, zongedroogde tomaat en rucola

  • Veggie burger *

    Tofuburger, bietenhummus, Cheddar, ijsbergsla en gegrilde groenten

    * Vegetarisch
  • Halloumi *

    Gegrilde halloumi, bietenpuree, linzen, couscous en tomaat

    * Vegetarisch
  • Vegan curry *

    Zoete aardappel, kikkererwten, tomaat, gember, komijn, spinazie en kokosmelk

    * Vegetarisch
  • Polenta taartje *

    Polenta met truffel, roergebakken spinazie, paddenstoelen en Parmezaanse kaas

    * Vegetarisch
Kleine gerechten

Kleine gerechten

Kleine gerechten
  • Lady zalm

    Gelakt met Hoisin, sesam, zoetzure komkommer, sobanoedels met Noorse garnalen

  • Lady steak

    120 gr biefstuk met pepersaus

  • Halve Schnitzel

    Met gebakken ui, champignons en pepersaus

Dessert

Dessert

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Parfait

    Parfait van mandarijn, witte chocoladesnippers en coulis van mandarijn

  • Drop

    Mousse van anijs geserveerd met dropijs en schotsen van rood fruit

  • Dame Blanche

    Vanille roomijs, slagroom en warme chocoladesaus

  • Van der Valk Sorbet

    Fruitcocktail, vanille roomijs, frambozen sorbetijs, frambozensaus en slagroom

  • Toucan toetje

    Bolletje vanille roomijs met chocoladesaus en slagroom

  • Café glacé

    Koffiecrème met vanille roomijs, koffie roomijs, mokkasaus en Oreo crumble