Direct naar de contentDirect naar de footer

Arrangementenkaart

Menukaart voor hotelgasten met een arrangement

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Rundercarpaccio

    11,95

    met pesto of truff elcrème, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

Salades

Salades

Salades
  • Salade geitenkaas

    11,75

    IJsbergsla, rucola, warme geitenkaas, zoete aardappel, tomaat, honing, appel, walnoten en mosterddressing

  • Hollandse salade

    11,75

    Salade met bietjes, gefermenteerde groentes, gebrokkelde feta en hazelnoot

  • Salade halve kreeft

    18,50

    Kropsla, kruidensla, komkommer, tomaat, rode ui en miso kruidenboter

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Franse uiensoep

    6,25

    gegratineerd met kaas

  • Pomodori tomatensoep

    5,75

    Pomodori tomatensoep

  • Vissoep van de chef

    8,50

    Geserveerd met garnituur uit de zee

  • Eva’s kippensoep

    5,75

    met vermicelli, prei en wortel

Vlees gerechten

Vlees gerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Kipburger

    16,50

    IJsbergsla, ui, komkommer, tomaat en Tzatziki

  • Kippetje

    16,50

    Gegrilde kip van Valk Versmarkt, verse appelmoes en dikke frieten

  • kalfslever

    18,25

    met gebakken ui, spek en appel

  • Boeuf Bourguignon

    18,50

    Gestoofde sukade in Bourgogne wijn met wortel, ui en spek

  • Coq au vin

    18,50

    Kip gegaard in rode wijn met groenten en spek

  • Schnitzel De Gouden Leeuw

    19,25

    met champignons, ui en pepersaus

  • Cordon bleu

    17,25

    Beter leven’ Cordon bleu met brie of kaas

  • Duitse biefstuk

    17,50

    Gehakte biefstuk met gebakken uien

  • Spare ribs uit eigen slagerij

    18,50

    Gemarineerde spare ribs, twee koude sauzen

WAT KOMT ER BIJ HET HOOFDGERECHT?

Frites, gebakken aardappels en twee groenten. Vanaf 16.00 uur kunt u gebruik maken van het saladebuffet. Puree, jus of rijst  kunt u bij de bediening bestellen. U kunt altijd extra groenten en aardappelgarnituur bestellen.

Vis gerechten

Vis gerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Coquille

    14,50

    3 gebakken coquilles met langoustine, zeekraal en saff raan saus

  • viscurry

    19,50

    Op Thaise wijze geserveerd met rijst

In onze keuken wordt er gewerkt met ei, gluten, lupine, melk, mosterd, noten, pinda’s, schaaldieren, selderij, sesam, sulfiet, vis en weekdieren. Mocht u hiervoor allergisch zijn, wilt u dat laten weten aan de restaurant manager, dan kunnen wij hierop inspelen. 

Pasta's & Vegetarische gerechten

Pasta's & Vegetarische gerechten

Pasta's & Vegetarische gerechten
  • polenta *

    14,75

    Dikke friet van polenta gebakken in de pan met mini groentes, hazelnoten en harissa

    * Vegetarisch
  • Ravioli funghi *

    14,75

    Verse ravioli gevuld met paddenstoelen geserveerd met geroosterde paprika en truff el roomsaus

    * Vegetarisch
  • Rendang van het land *

    14,75

    Indonesische stoof van Jackfruit met gele rijst en atjar

    * Vegetarisch
  • Vegan curry *

    15,75

    Zoete aardappel, kikkererwten, tomaat, gember, komijn, spinazie en kokosmelk

    * Vegetarisch
  • Ossobuco

    16,50

    Kalfsschenkel, pasta, tomatensaus met basilicum

  • Veggie burger *

    14,75

    Incredible “net echte” burger, hummus Cheddar, ijsbergsla en gegrilde groenten

    * Vegetarisch
Kleine gerechten

Kleine gerechten

Kleine gerechten
  • Lady zalm

    18,00

    Gegrild, met zwarte pasta, doperwten en zon gedroogde tomaten

  • Lady steak

    16,50

    120 gr biefstuk met pepersaus

  • Halve Schnitzel

    14,00

    Met gebakken ui, champignons en pepersaus

Dessert

Dessert

onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Poire belle Hélène

    7,50

    Perensorbet ijs, peertje, gezoute karamel en slagroom

  • Belgische wafel

    7,50

    met witte chocolade, pistache roomijs en slagroom

  • Dame Blanche

    7,00

    Vanille roomijs, slagroom en warme chocoladesaus

  • Van der Valk Sorbet

    7,50

    Fruitcocktail, vanille roomijs, frambozen sorbetijs, frambozensaus en slagroom

  • Mont Blanc

    7,50

    Advocaat roomijs, vanille roomijs en warme chocolade saus

  • Café glacé

    7,00

    Koffiecrème met vanille roomijs, koffie roomijs, mokkasaus en Oreo crumble