Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze toekomstplannen

In de nacht van 15 op 16 juli 2021 is Hotel De Gouden Leeuw getroffen door een brand. De brand was van dusdanige aard dat wij onze deuren hebben moeten sluiten.

In het hoofdgebouw, waar de brand heeft gewoed, bevonden zich het Valk restaurant, het Live Cooking restaurant, Restaurant Upstairs, de vergader- en feestzalen en onze Luxe kamers/suites. Het hoofdgebouw is dusdanig beschadigd dat wij dit pand niet meer kunnen openen. Na ruim 80 jaar vele gasten met trots te hebben ontvangen, is het ook tijd om een pand te plaatsen die weer volledig voldoet aan de huidige Van der Valk norm. Eind 2022 starten we daarom met de sloop van dit pand en bouwen we een geheel nieuw en duurzaam pand met restaurants, kamers en (vergader)zalen.

In de tussentijd willen graag onze gasten blijven ontvangen. We starten daarom eind januari met de bouw van een tijdelijk restaurant, dat op het parkeerterrein achter het hotel geplaatst zal worden. We hopen u vanaf mei 2022 te mogen verwelkomen in dit restaurant, dat gebouwd is in dezelfde stijl als het naastgelegen Ivy Boutique Wellness en Restaurant Tante Tokkie. Het restaurant zal beschikken over 300 zitplaatsen, inclusief een bar en mogelijkheden voor een ontbijt- en lunchbuffet. Tezamen met de opening van dit restaurant, zullen we ook ons bijgebouw, met ± 90 Standaard en Comfort kamers, heropenen. Zodra de definitieve openingsdatum bekend is, zullen wij reserveringen aannemen.

Telefonisch blijven we enkel onder kantooruren -beperkt- bereikbaar via 071 560 2800. U kunt voor eventuele vragen ook contact opnemen per e-mail: info@goudenleeuw.valk.nl.

Geopende faciliteiten
We bieden op ons terrein nog diverse faciliteiten aan. Bekijk hier het overzicht.

Hotelkamers
Voor overnachtingen tot mei 2022 verwijzen wij u graag door naar:

Zalen
Wenst u in de tussentijd een (vergader)zaal? Wij bieden de volgende alternatieven:

Impressie tijdelijk restaurant: