Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Puur ontspannen

De bouw van de Wellness op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw is gestart. Begin 2019 zal de Wellness haar deuren openen.

Bekijk ook de officiële site: www.wellnessvandervalk.nl

De ligging en het gebouw
De Wellness komt achter Hotel de Gouden Leeuw te liggen. In de groene weide komt de Wellness helemaal tot zijn recht. Eén gedeelte zal bestaan uit een rieten dak. Het dwarse gedeelte heeft een plat dak waar een fitness komt. Met de glazen wanden heeft het gebouw een frisse en knusse uitstraling. De Wellness opent begin 2019 haar deuren.

Voor wie is de Wellness?
We willen graag zoveel mogelijk gasten plezier laten hebben van de Wellness. De Wellness is daarom niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk, maar ook voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Iedereen is welkom!

Faciliteiten
De Wellness biedt tal van faciliteiten om heerlijk te ontspannen of juist actief bezig te zijn. We bieden verschillende saunaruimtes aan, waaronder een Finse sauna, kruidensauna en een lichttherapie sauna. Een hammam, jacuzzi en een zwembad van ruim 100 m2 zullen niet ontbreken. Leuk voor de kinderen op vakantie of om ’s ochtends een paar baantjes te trekken.

Voor de echte sportievelingen is er een fitness aanwezig van ruim 350m2. De mogelijkheid bestaat om buiten te fitnessen en er is een ruimte aanwezig voor yoga. Ook leent de ligging zich uitstekend om uw training uit te breiden met een hardlooproute, bijvoorbeeld door natuurgebied De Horsten of richting de duinen.

Behandelingen
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook terecht voor verschillende behandelingen. Hier kunt u terecht voor een massage, gezichtsbehandeling, een hamambehandeling, fysiotherapie, manicure, pedicure, harsen etc.

ZZP'ers
Ben jij een gedreven ondernemer en kan jij met jouw product een toegevoegde waarde leveren aan ons nieuwe concept? Wij zijn nog op zoek naar specialisten die geïnteresseerd zijn in het huren van behandelkamers op het gebied van massage, beauty, sport en gezondheid. Geïnteresseerd? Stuur een korte introductie en jouw plannen toe aan wellness@goudenleeuw.valk.nl.

Hetgeen is beschreven is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke plannen.

Laatst bijgewerkt: 09-08-2018