Direct naar de contentDirect naar de footer

Puur ontspannen

De bouw van de Wellness op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw is gestart. Omstreeks mei 2019 zal de Wellness haar deuren openen.

Bekijk ook de officiële site: www.wellnessvandervalk.nl
Volg de laatste ontwikkelingen via Facebook: www.facebook.com/ValkWellness

De ligging en het gebouw
De Wellness komt achter Hotel de Gouden Leeuw te liggen. In de groene weide komt de Wellness helemaal tot zijn recht. Het gebouw heeft een landelijke uitstraling door het rieten dak en door de vele glazen wanden is er veel lichtinval.

Voor wie is de Wellness?
We willen graag zoveel mogelijk gasten plezier laten hebben van de Wellness. De Wellness is daarom niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk, maar ook voor gasten die niet in het hotel verblijven.

Iedereen is welkom!

Faciliteiten
De Wellness biedt tal van faciliteiten om heerlijk te ontspannen of juist actief bezig te zijn. We bieden verschillende saunaruimtes aan, waaronder een Finse sauna, kruidensauna en een lichttherapie sauna. Een hammam, jacuzzi en een zwembad van ruim 100 m2 (1.35m diep) zullen niet ontbreken. Het zwembad is alleen toegankelijk met badkleding. Voor de sauna's zullen we starten met 2 badkledingdagen per week (woensdagen en zondagen).

Fitness
De 1e en 2e verdieping worden geheel ingericht voor sport met de nieuwste apparatuur van Technogym. De introductieprijs voor 2019 is € 40,00 per maand. Hiervoor kan je onbeperkt vrij sporten (er zijngeen groepslessen). Voor advies over apparaten, sportschema’s of andere zaken kan je terecht bij onze professionele medewerkers. Het eerste jaar nemen we een maximaal aantal leden aan. Wil je je alvast aanmelden, stuur een bericht met uw gegevens naar wellness@goudenleeuw.valk.nl. We houden u dan op de hoogte.

Personal training
Wenst u liever onder begeleiding van een personal trainer te sporten? Dan kunt u terecht bij9plus lifestyle.

Ook leent de ligging zich uitstekend om uw training uit te breiden met een hardlooproute, bijvoorbeeld door natuurgebied De Horsten of richting de duinen.

Behandelingen
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook terecht voor verschillende behandelingen. Hier kunt u terecht voor een massage, gezichtsbehandeling, een hamambehandeling, fysiotherapie, manicure, pedicure, harsen etc.

ZZP'ers
Ben jij een gedreven ondernemer en kan jij met jouw product een toegevoegde waarde leveren aan ons nieuwe concept? Wij zijn nog op zoek naar specialisten die geïnteresseerd zijn in het huren van behandelkamers op het gebied van massage, beauty, sport en gezondheid. Geïnteresseerd? Stuur een korte introductie en jouw plannen toe aan wellness@goudenleeuw.valk.nl.

Hetgeen is beschreven is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke plannen.

Laatst bijgewerkt: 23-01-2019