Direct naar de contentDirect naar de footer

Puur ontspannen

Begin augustus 2019 is de Wellness op het terrein van Hotel de Gouden Leeuw open gegaan. U kunt dagelijks tussen 9:00 en 18:00 uur genieten van het verwarmde zwembad in het gloednieuwe Ivy Boutique Wellness. In de loop van augustus zullen de sauna's open gaan.

Volg de laatste ontwikkelingen via Facebook en houd de officiële site in de gaten.

De ligging en het gebouw
Ivy Boutique Wellness ligt vlak achter Hotel de Gouden Leeuw. In de groene weide komt de Wellness helemaal tot zijn recht. Het gebouw heeft een landelijke uitstraling door het rieten dak en door de vele glazen wanden is er veel lichtinval.

Voor wie is de Wellness?
We willen graag zoveel mogelijk gasten plezier laten hebben van Ivy Boutique Wellness. De Wellness is daarom niet alleen voor onze hotelgasten toegankelijk, maar ook voor gasten die niet in het hotel verblijven. Iedereen is welkom!

Sauna
Het saunagedeelte bestaat uit de volgende faciliteiten:

  • Sauna's: zoutsauna, lichtsauna, Finse sauna, kruidensauna en stoomsauna
  • Rustruimte
  • Hamam
  • Voetenbad
  • Jacuzzi
  • Dompelbad
  • Zwembad van ruim 100m2 (1.50m diep)

Het zwembad is dagelijks geopend tussen 09:00 en 18:00 uur en alleen toegankelijk met badkleding. Voor de sauna's zullen we starten met 2 badkledingdagen per week (woensdagen en zondagen).

Lounge
In de sfeervolle lounge met open haard zijn diverse dranken en kleine gerechten te verkrijgen.

Fitness
De 1e en 2e verdieping zijn geheel ingericht voor sport met de nieuwste apparatuur van Technogym.

  • De introductieprijs voor 2019 is € 40,00 per maand. Hiervoor kan je onbeperkt vrij sporten (er zijngeen groepslessen). Voor advies over apparaten, sportschema’s of andere zaken kan je terecht bij onze professionele medewerkers. Het eerste jaar nemen we een maximaal aantal leden aan. Wil je je alvast aanmelden, stuur een bericht met je gegevens naar wellness@goudenleeuw.valk.nl. We houden je dan op de hoogte.
  • Wens je liever onder begeleiding van een personal trainer te sporten? Dan kan je terecht bij 9plus lifestyle.
  • Een primeur in de fitnesswereld is de InBody 770. De InBody meet snel en nauwkeurig je lichaamssamenstelling, zoals je totale lichaamswater, eiwitten, mineralen en je vetmassa. Ook kan je je spier- en vetanalyse per lichaamsdeel meten.

Behandelingen
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook terecht voor verschillende behandelingen. Hier kunt u terecht voor een massage, gezichtsbehandeling, een hamambehandeling, fysiotherapie, manicure, pedicure, harsen etc.

ZZP'ers
Ben jij een gedreven ondernemer en kan jij met jouw product een toegevoegde waarde leveren aan ons nieuwe concept? Wij zijn nog op zoek naar specialisten die geïnteresseerd zijn in het huren van behandelkamers op het gebied van massage, beauty, sport en gezondheid. Geïnteresseerd? Stuur een korte introductie en jouw plannen toe aan wellness@goudenleeuw.valk.nl.

Hetgeen is beschreven is een indicatie en kan afwijken van de werkelijke plannen.

Laatst bijgewerkt: 08-08-2019